MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Χριστούγεννα: Οι 10 καλύτερες ταινίες για όλη την οικογένεια

Οι γιορτινές ημέρες αποτελούν ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση και Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικες ταινίες δεν γίνονται.

Monopoli Team

Από επιλογές, όρεξη να ‘χεις να διαλέξεις και χρόνο για να βλέπεις: Από κλασικό, ρετρό, σύγχρονο ή εναλλακτικό ρεπερτόριο, οι χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα Χριστούγεννα. Ανάλογα, μάλιστα, με την επιλογή της ταινίας, μπορείς άμεσα να καταλάβεις αν αυτός που επιλέγει είναι Millenial ή ανήκει στη γενιά Χ, Ζ κ.λπ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Σε κάθε περίπτωση οι χριστουγεννιάτικες ταινίες δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο, να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις, να πλημμυρίσεις νοσταλγία, να χαμογελάσεις, να συγκινηθείς. Ακολουθούν 9+1 επιλογές (*σε τυχαία σειρά) με ταινίες που θα σε βάλουν μέσα σε δευτερόλεπτα σε χριστουγεννιάτικο mood. Όχι ότι δεν έχεις μπει ήδη. Με στολισμένο σπίτι, στολισμένες βιτρίνες, στολισμένους δρόμους και πλατείες, χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο ραδιόφωνο και συνταγές για κουλουράκια, μελομακάρονα και κουραμπιέδες στα social, τα πάντα γύρω σου δείχνουν ότι τα Χριστούγεννα είναι εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBullitt: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Σπίλμπεργκ12.09.2018

Πάρε θέση, λοιπόν, στον καναπέ, με κουβερτούλα και το μπολ με τα ποπ κορν, τα πατατάκια ή whatever you want, whatever you need. Αν υπάρχει και παρέα, μάλιστα, ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b