MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Jenna Ortega ήταν beauty icon και πριν το «Wednesday»

Είναι το πρόσωπο των ημερών αφού με το μοναδικό της look κατάφερε να γίνει viral σε όλα τα μέσα δικτύωσης.

Monopoli Team

Η Jenna Ortega είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων αφού μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά «Wednesday» του Netflix κατάφερε να μας εντυπωσιάσει τόσο με το υποκριτικό της ταλέντο όσο και με το ιδιαίτερο goth στιλ της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένα Ορτέγκα: Όσα πρέπει να ξέρετε για την ηθοποιό που ήρθε να δώσει νέα πνοή στην Wednesday Addams12.09.2018

Απέκτησε 10 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram μέσα σε μια εβδομάδα και οι fans της δεν σταμάτησαν να μιμούνται τα beauty looks της στα social media. Η επίδρασή της είναι τόσο μεγάλη που το κραγιόν, το οποίο φορούσε στην πρεμιέρα της ταινίας, έγινε αμέσως viral και μάλιστα εξαντλήθηκε αμέσως, (ήταν MAC, Cosmetics Nightmoth Lip Pencil ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWednesday: Ο Τιμ Μπάρτον συστήνει ξανά την οικογένεια Άνταμς στο απολαυστικό spin-off του Netflix12.09.2018

Η Ortega έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεοπτική εκπομπή “Rob” το 2012, συνέχισε να εμφανίζεται στις ταινίες “Insidious 2”, “Jane the Virgin” και “Stuck in the Middle”. Παρόλο που περνούσε από διάφορες αλλαγές το στιλ της, η Ortega υπηρέτησε μερικά υπέροχα beauty looks.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b