MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Netflix: Αυτός είναι ο ηθοποιός πίσω από το χέρι της Wednesday

Έγινε πλέον γνωστό ποιος είναι ο ηθοποιός πίσω από το «The Thing» στη νέα σειρά «Wednesday» του Netflix.

Credits: Netflix
Monopoli Team

Ο ηθοποιός Βίκτορ Ντορομπάντου είναι ο άνθρωπος πίσω από το «The Thing», στη νέα σειρά «Wednesday» του Τιμ Μπάρτον που προβάλλεται στο Netflix και σπάει «ταμεία». Πρόκειται για το γνωστό «Χέρι» που πρωταγωνίστησε στις ταινίες της οικογένειας Άνταμς τη δεκαετία του 1990.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένα Ορτέγκα: Όσα πρέπει να ξέρετε για την ηθοποιό που ήρθε να δώσει νέα πνοή στην Wednesday Addams12.09.2018

«Όλοι θέλουν να μάθουν πώς γυρίστηκε το “Πράγμα”, πώς λειτουργεί το VFX. Πολλοί με ρωτούν, ”Είσαι αληθινός;”», ανέφερε ο Βίκτορ Ντορομπάντου, μιλώντας στο Vanity Fair. «Θα ακουστεί περίεργο, αλλά μέρος του εαυτού μου αισθάνεται ότι το χέρι μου είναι ηθοποιός και είναι απλώς ένας διαφορετικός ρόλος», είπε ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWednesday: Ο Τιμ Μπάρτον συστήνει ξανά την οικογένεια Άνταμς στο απολαυστικό spin-off του Netflix12.09.2018

Ακόμα, ο ηθοποιός έδωσε πληροφορίες για τα γυρίσματα με το κοστούμι VFX και την πρωταγωνίστρια, Τζένα Ορτέγκα. «Είναι σαν ένα κοστούμι νίντζα. Έχει ενδιαφέρον ακόμη και για μένα να το βλέπω. Μπροστά στα μάτια μου έχει ένα δίχτυ. Είναι αρκετά άνετο. Είναι απλώς ένα κοστούμι από λίκρα. Δεν το νιώθεις και σε προστατεύει από το κρύο, που ήταν πολύ σημαντικό για τα γυρίσματα στη Ρουμανία, έξω στο δάσος και δίπλα στη λίμνη», αποκάλυψε.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b