MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

H Meghan Markle μίλησε για τις αυτοκτονικές της τάσεις: «Αν δεν το έβγαζα από μέσα μου, θα το έκανα πράξη»

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry βρέθηκαν εχθές στο Ripple of Hope Award Gala πιο χαμογελαστοί από ποτέ και μίλησαν και πάλι για θέματα ψυχικής υγείας

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, credits: CBS
Monopoli Team

Το πρώην βασιλικό ζεύγος, έφυγε από το παλάτι και φαίνεται πως είναι πιο έτοιμο από ποτέ να κάνει την μεγάλη επιστροφή στα της showbiz, αφού έχει ξεκινήσει δυναμικά με podcasts και με την πολυαναμενόμενη σειρά τους, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τους λόγους που δεν άντεξε τη ζωή στο Παλάτι12.09.2018

Όπως μας έδειξαν μέσα από το τρέιλερ της σειράς, παρουσιάζουν μέσα από την δική τους οπτική, όσα συνέβησαν μέχρι να πάρουν την απόφαση να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντα. Σε πολλά στιγμιότυπα η Meghan Markle φαίνεται καταρρακωμένη με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο πρίγκιπάς Harry σε κάποιο σημείο αναφέρει χαρακτηριστικά πως «πρόκειται για ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι», ανησυχώντας πως η ιστορία με την μητέρα του, ίσως επαναληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της Μέγκαν και του Χάρι12.09.2018

Και μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, η χθεσινή τους εμφάνιση στο Ripple of Hope Award Gala από τον οργανισμό “Robert F. Kennedy Human Rights” έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε και πάλι το ενδιαφέρον. Η Meghan Markle ρωτήθηκε για τις αυτοκτονικές της τάσεις, για τις οποίες είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey, τον Μάρτιο του 2021.

Μάθετε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b