MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Netflix: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της Μέγκαν και του Χάρι

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στο οποίο μεταξύ άλλων θα προβούν σε αποκαλύψεις σχετικά με την αντιμετώπισή τους από το Παλάτι.

Monopoli Team

Μετά από πολλούς μήνες που παρέμενε μυστήριο, το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan». Το ντοκιμαντέρ φέρει την σκηνοθετική υπογραφή της υποψήφιας για Όσκαρ, Λιζ Γκάρμπους, και υπόσχεται να «βουτήξει» βαθιά στη σχέση του ζευγαριού αλλά και στο πώς οι ίδιοι βίωσαν την όλη στάση του Παλατιού απέναντί τους έως ότου τελικά αποφασίσουν να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους.

Σε ένα πλάνο από το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, η Μέγκαν Μαρκλ σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της, ενώ ο σύζυγός της, που κάθεται δίπλα της σε καναπέ, ρίχνει προς τα πίσω το κεφάλι του.

«Γιατί θέλατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;». Η ερώτηση αυτή τίθεται στους δυο τους που ακούγονται συναισθηματικά φορτισμένοι. «Κανένας δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες», απαντά ο πρίγκιπας Χάρι. «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», συμπληρώνει.

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;», λέει με τη σειρά της η Μέγκαν Μαρκλ στο τρέιλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Eξαιρετικά εκνευρισμένη» η βασιλική οικογένεια για το νέο βιβλίο του Χάρι – Θα αποκλειστεί από τη Στέψη;12.09.2018

Το τρέιλερ έχει διάρκεια σχεδόν 1 λεπτό και παρουσιάζει σε εμάς μια μικρή γεύση με στιγμιότυπα από στιγμές του ζευγαριού, μεταξύ άλλων από τη δεξίωση του γάμου τους, από ταξίδι στην Αφρική, αλλά και από την τελευταία τους εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια, προτού αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους. Σε καμία φωτογραφία, ωστόσο, δεν βλέπουμε τα παιδιά τους.

Στη δημοσίευση του τρέιλερ από τον λογαριασμό της πλατφόρμας δεν αναφέρεται κάποια επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς ντοκιμαντέρ, παρά μόνο η φράση «έρχεται σύντομα».

Τον Οκτώβριο, η  Μέγκαν Μαρκλ είχε μιλήσει στο Variety σχετικά με το ντοκιμαντέρ. «Είναι ωραίο να μπορείς να εμπιστευτείς σε κάποιον την ιστορία σου- σε μια έμπειρη σκηνοθέτιδα της οποίας τη δουλειά θαυμάζω- ακόμη κι αν σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως θα την λέγαμε εμείς. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τη λέμε. Εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον άλλο και αυτό σημαίνει ότι θα περάσει από τον φακό του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Δωρίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες – μέντορες με οικονομικές δυσκολίες12.09.2018

Όσοι παρακολουθούν την βασιλική οικογένεια και είναι υποστηρικτές του ζευγαριού αναμφίβολα θα ανυπομονούν τώρα ακόμη περισσότερο για την ημέρα που θα κυκλοφορήσει επίσημα η σειρά ντοκιμαντέρ.

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b