MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η χρυσή γραμμή του μετρό της Ντόχα είναι φτιαγμένη για βασιλικές διαδρομές

Οι φίλαθλοι του Μουντιάλ δείχνουν να απολαμβάνουν τις διαδρομές τους στο μετρό του Κατάρ.

Monopoli Team

Μπορεί να ακούγονται πολλά για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως ένα είναι σίγουρο. Σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι έχουν ενθουσιαστεί με το μετρό της «Χρυσής Γραμμής» στη Ντόχα. Τόσο που κάθε διαδρομή τους την κινηματογραφούν και μετά την ανεβάζουν στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτό είναι το φθηνότερο δωμάτιο που μπορεί να βρει κανείς στο Κατάρ αυτή τη στιγμή12.09.2018

Κάτι τέτοιο έκανε πρόσφατα ένα ζευγάρια από τον Καναδά, ο Henry και η Kaitlyn, οι οποίοι βρέθηκαν στη Ντόχα με αφορμή του Μουντιάλ και τράβηξαν ένα βίντεο από το μετρό, το οποίο στη συνέχεια ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο Tik Tok. Τι έγινε; Το είδαν σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι, με την πλειοψηφία τους να σχολιάζει με θαυμασμό το τρομερό εσωτερικό των βαγονιών που διαθέτει η χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουντιάλ 2022: Rod Stewart και Dua Lipa λένε “όχι” στο Κατάρ και καταδικάζουν την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιώματων12.09.2018

Η αλήθεια είναι πως η Χρυσή Γραμμή του μετρό του Κατάρ αποτελεί κάτι σαν ατραξιόν. Τα βαγόνια είναι πολυτελέστατα, ενώ τα καθίσματα είναι πολυθρόνες, από τις οποίες δεν θες με τίποτα να σηκωθείς. Το συγκεκριμένο μετρό είναι ένα από τα πιο καινούργια στον κόσμο, καθώς άνοιξε το 2019.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b