MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η Χαλκιδική στη λίστα του Lonely Planet με τους αγαπημένους προορισμούς για το 2023

Το απόλυτο ταξιδιωτικό περιοδικό Lonely Planet συμπεριλαμβάνει τη Χαλκιδική στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς για το 2023.

Monopoli Team

Το απόλυτο ταξιδιωτικό περιοδικό Lonely Planet συμπεριλαμβάνει τη Χαλκιδική στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς για το 2023. Η Χαλκιδική συγκαταλέγεται στους 6 top προορισμούς παγκοσμίως για χαλάρωση και ταυτόχρονα κατατάσσεται στους 30 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNational Geographic: Ελληνικός προορισμός στους 25 κορυφαίους του κόσμου για το 202312.09.2018

Το Lonely Planet γράφει στον αναγνώστη: «Είτε αναζητάς το τέλειο γεύμα, είτε μια μοναδική απόδραση, ταξίδι σημαίνει εξερεύνηση του προορισμού και του δρόμου που μας οδηγεί σε αυτόν».

Η Χαλκιδική – ένας μοναδικός προορισμός της χώρας μας – με μοναδικές παραλίες και φυσική ομορφιά που κόβει την ανάσα, συχνά δεν συμπεριλαμβάνεται στις ταξιδιωτικές λίστες καθώς, τοποθετημένη στη Βόρειο Ελλάδα είναι λιγότερη γνωστή στους ταξιδιώτες που παραδοσιακά επιλέγουν τα νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου και αγνοούν αυτή τη μοναδική επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑConde Nast Traveller: Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 202212.09.2018

Όπως πάντα, όμως, το Lonely Planet, το οποίο είναι γνωστό ως σημείο αναφοράς για τους «ψαγμένους» ταξιδιώτες, κάνει τη διαφορά και βάζει στο κάδρο την πανέμορφη Χαλκιδική.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b