MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Gigifioggos: Το “παριζιάνικο” wine bar του Περιστερίου μάς προσκαλεί σε ένα αξέχαστο party

O Gigifioggos γιορτάζει τη συνεργασία του με τον head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο, με ένα μεγάλο party, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Ο Gigifioggos μάς προσκαλεί σε ένα αξέχαστο party.
Monopoli Team

Λίγο πριν μπούμε στη τροχιά των γιορτών και την αλλαγή του χρόνου, ο Gigifioggos, το wine bar που φέρνει στο Περιστέρι έναν πολυπόθητο παριζιάνικο αέρα, διοργανώνει ένα αξέχαστο party, το πρώτο του γι’ αυτή τη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGigifioggos: Τα υπέροχα, νέα κοκτέιλ του wine bar με τον παριζιάνικο αέρα12.09.2018

Τα Gigi party δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και χρόνια χαρίζουν στους επισκέπτες τους μία ευχάριστη, παρείστικη και φυσικά οινική έξοδο. Στο συγκεκριμένο party όμως, υπάρχουν δυο επιπλέον ξεχωριστοί λόγοι να γιορτάσουμε και να ανεβάσουμε τις στροφές της διάθεσης. Από την μια είναι η επίσημη πλέον επισφράγιση της συνεργασίας του Gigifioggou με τον έμπειρο οινοχόο Βασίλη Παπαδόπουλο και από την άλλη είναι η έλευση της ανανεωμένης λίστας κρασιού, με την επιμέλεια του.

Η νέα ανανεωμένη ομάδα του Gigifioggos.

Το party θα τα έχει όλα, από τις χαρακτηριστικές μουσικές επιλογές του γνωστού dj Κώστα Καλαντζή, τις νοστιμιές της Αριστέας Βλάχου, τα κρασιά αγαπημένων παραγωγών που θα κληρώνονται εκείνη την ώρα στις παρέες και πολλές-πολλές ακόμα εκπλήξεις, ενώ το κοινό του θα μπορέσει να πάρει και μια καλή γεύση από τη νέα λίστα και να μιλήσει με πολλούς οινοπαραγωγούς που θα δώσουν το παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑManouka: Σύγχρονη ελληνική κουζίνα και καλό κρασί με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη12.09.2018

Το party θα ανάψει τους προβολείς του την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου από τις 20:00 και θα μας βάλει όλους αμέσως στο γιορτινό κλίμα, μέσα και έξω στον Gigifioggos. Εσείς απλώς πάρτε την παρέα σας και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στην έμπειρη ομάδα του μαγαζιού.

Οι αλλαγές που έχει φέρει στο Gigifioggos ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό του Gigifioggos κι έφερε τις ξεχωριστές οινικές αλλαγές του.

Ο Βασίλης, συνοδεύομενος από την εξειδικευμένη ομάδα του, βρίσκεται ήδη καθημερινά στο Gigifioggos για να μοιράσει απλόχερα ξεχωριστά οινικά ταξίδια, δοκιμές, γευσιγνωσίες, pairings και πολλά ακόμα, εμπειρίες που δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεθούν, αλλά το κοινό του Gigifioggos θα τις απολαμβάνει άφθονες.

Η νέα λίστα του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το ταξίδι στον κόσμο του κρασιού και διευρύνει τους οινικούς μας ορίζοντες. Συγκεκριμένα μας ανοίγει το δρόμο να επισκεφτούμε 16 οινικές χώρες, να γνωρίσουμε 68 οινοποιεία σε ολόκληρο τον κόσμο και να εξερευνήσουμε γευστικά 71 διαφορετικές ποικιλίες.

Όλα αυτά σκεφτείτε ότι έρχονται στο ποτήρι σας, στα 150 ή στα 75 ml  και ξεκινούν από την Ελλάδα και μας γυρνάνε από την Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία μέχρι το Λίβανο, την Ουγγαρία, την Νέα Ζηλανδία και την Ουρουγουάη, κάνοντας πραγματικά βουτιά μέσα σε επιλεγμένες ετικέτες μονοποικιλιακές και πολυποικιλιακές. Ο Βασίλης άλλωστε έχει στην φαρέτρα του 3 διαφορετικά μοντέλα coravin που εξασφαλίζουν με το καλύτερο τρόπο την ποιότητα του κάθε κρασιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμε μια βόλτα από το Περιστέρι;12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, 20:00
Gigifioggos, Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
Κρατήσεις: 210 5745 985
Facebook / Instagram

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b