MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ιστορική στιγμή για τη Σλοβενία: Εξέλεξε την πρώτη γυναίκα πρόεδρό της

Η Σλοβενία προχώρησε σε ένα σημαντικό βήμα για την χώρα εκλέγοντας την πρώτη γυναίκα πρόεδρο.

Monopoli Team

Η Natasa Pirc Musar θα γίνει η πρώτη γυναίκα αρχηγός κράτους της Σλοβενίας, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά εκλογικά αποτελέσματα καθώς κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο γύρο των σλοβενικών προεδρικών εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTaraneh Alidoosti: Η Ιρανή ηθοποιός πόζαρε στο Instagram χωρίς μαντίλα12.09.2018

Η συμμετοχή ανήλθε στο 49,9% σύμφωνα με τα στοιχεία της επιτροπής. H 54χρονη δικηγόρος κέρδισε το 53,83% των ψήφων στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ενώ ο αντίπαλός της, ο δεξιός πολιτικός και πρώην υπουργός Εξωτερικών Andze Logar, κέρδισε το 46,17%, σύμφωνα με τα στοιχεία της εκλογικής επιτροπής με βάση το 86,7% των ψήφων που έχουν καταμετρηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFor a mandatory Paradise: Η Ιρανή καλλιτέχνιδα O.lala έρχεται στην γκαλερί Crux με μια επίκαιρη όσο ποτέ έκθεση12.09.2018

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα πρόεδρος της Σλοβενίας, θα αντικαταστήσει τον Borut Pahor που έχει ενεργό ρόλο στην πολιτική εδώ και 30 χρόνια. «Περιμένω από την επόμενη πρόεδρο να νοιαστεί για εμάς, τους πολίτες, να εκπροσωπήσει τη Σλοβενία ​​με καλό τρόπο», δήλωσε ο Uros Pinter αφού ψήφισε σε εκλογικό τμήμα στη Λιουμπλιάνα. «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια γυναίκα πρόεδρο», ήταν τα όσα δήλωσε με περηφάνια.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b