MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

«Ψάχνοντας τη χώρα των Αμαζόνων»: H Ουκρανή συγγραφέας Ναταλία Ντοβγοπόλ παρουσιάζει το νέο της βιβλίο

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια βαλίτσα γεμάτη βιβλία» με την υποστήριξη της Ενωμένης Ουκρανικής Διασποράς στην Ελλάδα.

Monopoli Team

Το Goethe-Institut Athen μάς προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Νατάλια Ντοβγοπόλ, «Ψάχνοντας τη χώρα των Αμαζόνων» στην Αθήνα.

Η ιστορία

Η ιστορία εκτυλίσσεται στα ουκρανικά εδάφη στις αρχές του 17ου αιώνα. Ένας χαοτικός ευγενής, μια δυστυχισμένη πριγκίπισσα, μια εκκεντρική ηθοποιός του δρόμου και ένας άστεγος ξεκινούν την αναζήτηση της Χώρας των Αμαζόνων. Μέσα από αυτή την αναζήτηση καταφέρνουν να βρουν και το δικό τους δρόμο.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Νατάλια Ντοβγοπόλ είναι συγγραφέας εννέα βιβλίων. Έχει γράψει ιστορικά βιβλία, βιβλία περιπέτειας και φαντασίας. Της έχει απονεμηθεί το κρατικό βραβείο του Ν. Γκόγκολ, το μικρό βραβείο «Espresso. Επιλογή των αναγνωστών», «BaraBuka» κ.α.. Επίσης, υπήρξε υποψήφια του βραβείου «Η Στέψη του Λόγου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑClare Pooley: Η συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Το πράσινο σημειωματάριο» έρχεται στην Αθήνα12.09.2018

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα «Βαλίτσα γεμάτη βιβλία»

Σπίτι είναι εκεί όπου βρίσκονται τα αγαπημένα μας βιβλία. Οι ιστορίες στη μητρική μας γλώσσα μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στο να αισθανθείς μια νέα χώρα σαν το σπίτι σου. Σε αυτό το πλαίσιο το Goethe-Institut Ukraine ξεκίνησε το πρόγραμμα «Μια βαλίτσα γεμάτη Βιβλία». Οικογένειες από την Ουκρανία μπορούν να βρουν τα αγαπημένα τους βιβλία Oυκρανών και ξένων συγγραφέων σε ουκρανική μετάφραση στις βιβλιοθήκες των Goethe-Institut στο εξωτερικό. Στο πρόγραμμα συμμετέχει και το Goethe-Institut Athen.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 19:00 – 20:30
Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, 2103661000

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει συζήτηση με την ποιήτρια και blogger Λάνα Ριζάεβα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Βαλίτσα γεμάτη βιβλία» μπορείτε να
βρείτε εδώ.

Μπορείτε επίσης να δείτε την λίστα με τα ουκρανικά βιβλία που βρίσκονται στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης.

Είσοδος ελέυθερη

 

 

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b