MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Παγκόσμια Ημέρα Vegan: 5 επιλογές για απίστευτα vegan snack στην πόλη

Σήμερα, 1η Νοεμβρίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Vegan και με την αφορμή αυτή ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε 5 μαγαζιά με vegan επιλογές που θα σας κλέψουν την καρδιά.

Anäna, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου
Anäna, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Αν είστε λάτρεις του vegan τρόπου ζωής, ή απλώς σήμερα είναι η τέλεια αφορμή για να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις, εμείς ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε 5 μαγαζιά με vegan επιλογές που θα σας κλέψουν την καρδιά.

Wild Souls
Wild Souls, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Wild Souls, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Κάπου ανάμεσα στο Σύνταγμα και την Ακρόπολη, σε ένα μικρό στενάκι του κέντρου συναντήσαμε το Wild Souls. Ένα μαγαζί που έχει δώσει νέο νόημα στον vegan τρόπο ζωής, αλλά και τις healthy επιλογές, μέσα από γευστικές και ευφάνταστες προτάσεις. Από τις 10 το πρωί και μέχρι τις 6:45 το απόγευμα, μπορείτε να απολαύσετε από σαλάτες και σάντουιτς, μέχρι γλυκά και καφέδες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς προϊόντων, όπως βούτυρα καρπών και γκρανόλα. Δική μας αγαπημένη πρόταση το vegan κρουασάν από αλεύρι κινόας και ολικής άλεσης με γέμιση φουντουκοβούτυρο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κλασικά κρουασάν που όλοι γνωρίζουμε.

Περισσότερες πληροφορίες για το wild souls μπορείτε να βρείτε εδώ.

Avocado Food For Life
Avocado Food For Life, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Avocado Food For Life, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Άλλο ένα αγαπημένο μέρος, τόσο για τις vegan προτάσεις του, όσο και για τος healthy επιλογές του είναι το Avocado Food For Life στην οδού Νίκης, επίσης στο κέντρο της Αθήνας. Με χρωματιστή διάθεση και ποικιλία επιλογών, το Avocado μάς καλεί να γνωρίσουμε τα οφέλη της vegan διατροφής, τόσο για το περιβάλλον, όσο και για την υγεία μας. Σαλάτες, μπέργκερς, πίτσες, bowls, ζυμαρικά και αρκετές ακόμα επιλογές, με τις περισσότερες να είναι vegan, gluten free (ή και τα δύο).

Περισσότερες πληροφορίες για το Avocado Food For Life μπορείτε να βρείτε εδώ.

Local Green
Local Green, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Local Green, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Παραμένοντας στο κέντρο της πόλης, κατεβαίνοντας προς Μοναστηράκι, στην οδό Περικλέους, συναντάμε το Local Green. Ένα μέρος που υπόσχεται να βάλει ένα τέλος στις βαρετές σαλάτες, με μία τεράστια ποικιλία από θρεπτικές και vegan επιλογές. Στα πιάτα του, μία ποικιλία από σαλάτες, bowls, wraps και σάντουιτς μπορείτε να βρείτε πλήθος vegan προτάσεων. Παράλληλα, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας πιάτα, συνδυάζοντας υλικά από ένα μεγάλο εύρος επιλογών. Σίγουρα μία αγαπημένη πρόταση που κάνει τη vegan διατροφή λίγο πιο νόστιμη!

Περισσότερες πληροφορίες για το Local Green μπορείτε να βρείτε εδώ.

Anäna
Anäna, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Anäna, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Χωμένο σε μία στοά στην Πραξιτέλους, το Anäna δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την λίστα με τα αγαπημένα μας μέρη με vegan επιλογές. Η ευρωπαϊκή αισθητική του και η vegan/healthy φιλοσοφία του το καθιστούν ένα από τα αγαπημένα μας σημεία για τον καφέ, το brunch ή το γλυκό μας. Αν βρίσκεστε στο κέντρο για δουλειά ή για βόλτες, αξίζει να κάνετε μία στάση στην φιλόξενη στοά του και να απολαύσετε κάποια από τις vegan προτάσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες για το Anäna μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ohh Boy
Ohh Boy, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Ohh Boy, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Τελευταία μας πρόταση, αλλά εξίσου αγαπημένη με τις προηγούμενες, το Ohh Boy, στο Παγκράτι. Ένα μαγαζί που αγαπάμε όχι μόνο για τις vegan και healthy επιλογές του, αλλά και για ιδιαίτερη αισθητική του και τον minimal αέρα του. Όσοι, λοιπόν, επισκεφτείτε το Ohh Boy μπορείτε, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, να απολαύσετε μεταξύ άλλων και ορισμένα vegan πιάτα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα μη vegan. Δική μας αγαπημένη επιλογή το μπέργκερ με μπιφτέκι από μαύρα φασόλια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ohh Boy μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα φάμε τις πιο ονειρεμένες pumpkin pies της σεζόν;12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b