MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

«Trick or treat?»: Σε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας θα μπείτε σε απόλυτους ρυθμούς Halloween

Το Halloween είναι μια ανάσα μακριά κι εμείς συγκεντρώσαμε 4 μαγαζιά που θα μάς βάλουν στο απόλυτο mood της ημέρας.

Έξοδος με αέρα Halloween: 4 μέρη για να μπείτε απόλυτα στο κλίμα της ημέρας, πηγή: Unsplash
Έξοδος με αέρα Halloween: 4 μέρη για να μπείτε απόλυτα στο κλίμα της ημέρας, πηγή: Unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

«Το Halloween είναι μία γιορτή αντιστροφής της πραγματικότητας και ένα απαραίτητο σήκωμα του γοτθικού μας καπέλου στις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής, του θανάτου και του εαυτού μας», έτσι περιγράφει το Halloween ο Stewart Stafford και εμείς προσυπογράφουμε.

Η αγαπημένη γιορτή του Οκτωβρίου, συνυφασμένη με τα μασκαρέματα, τα φαναράκια κολοκύθες, τους creepy στολισμούς και την παιγνιώδη διάθεση απέναντι σε ό,τι, όλες τις υπόλοιπες ημέρες, φαντάζει τρομακτικό και απόκοσμο, έφτασε και η διάθεσή μας να μπούμε και εμείς στο mood της ημέρας χτυπάει κόκκινο. Σε αυτό, λοιπόν, το κλίμα συγκεντρώσαμε 4 μαγαζιά που θα μάς βάλουν στο απόλυτο mood της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα φάμε τις πιο ονειρεμένες pumpkin pies της σεζόν;12.09.2018

Little Kook
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LittleKook (@littlekook_)

Ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου η καρδιά του Little Kook χτυπάει σε ρυθμούς Halloween. Το αγαπημένο μαγαζί, γνωστό για τη μαξιμαλιστική του αισθητική και τους περίτεχνους στολισμούς του, φιλοξενεί, εδώ και λίγο καιρό, κολοκύθες, φαντάσματα, νεκροκεφαλές και μάγισσες. Θα μπορούσαμε να πούμε πως φιλοξενεί το ίδιο το Halloween. Αν, λοιπόν, μπλεγμένοι στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, ψάχνετε έναν τρόπο να μπείτε στο κλίμα της ημέρας, μία επίσκεψη στο Little Kook είναι αρκετή.

Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 17, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 2103214144

Cap Cap
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cap Cap (@capcapgr)

Ακόμα ένα αγαπημένο θεματικό μαγαζί, το Cap Cap, δεν γινόταν να λείψει από τη λίστα με τα καλύτερα μαγαζιά για μία έξοδο σε ρυθμούς Halloween. Η θεματική που ακολουθεί αυτή την περίοδο το κατάστημα είναι εμπνευσμένη από τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές τρόμου, που φοβόμασταν να δούμε μικροί και που μας βάζουν στο απόλυτο creepy mood. Προφανώς, ο συσχετισμός με τη γιορτή είναι αναπόφευκτος. Τρομακτικός στολισμός, έντονα χρώματα και υποβλητική ατμόσφαιρα μάς περιμένουν για να μάς ταξιδέψουν σε μία άλλη πραγματικότητα.

Διεύθυνση: Πανόρμου 26, Αθήνα 12242
Τηλέφωνο: 2105904116

Flour of Youth

Halloween-ίστικη ατμόσφαιρα θα βρείτε και στο Flour of Youth. Το μικρό, κουκλίστικο ζαχαροπλαστείο στο Κουκάκι μπαίνει κάθε χρόνο στο τρομακτικό mood των ημερών, διακοσμώντας τον χώρο του με κολοκύθες, σκελετούς, αλλά και cakes φτιαγμένα σύμφωνα με τις επιταγές της τρομακτικότερης γιορτής του χρόνου.

Διεύθυνση: Βεΐκου 91, Αθήνα, 11741
Τηλέφωνο: 2109237017

Folk.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Folk. (@folkathens)

Τέλος, ακόμα ένα μαγαζί που αγαπάμε πολύ, το Folk. γιορτάζει με τη σειρά του το Halloween, με το δικό του «trick or treat». Από τις 29, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, όσοι επισκεφθούν το μαγαζί θα γευτούν τα πιο “τρομακτικά” cupcakes, όπως επιβάλλει, φυσικά, η συγκεκριμένη περίοδος, σε ένα εορταστικό και άκρως…τρομακτικό κλίμα.

Διεύθυνση: Βίσσης 2, Αθήνα 10551
Τηλέφωνο: 2103221219

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b