MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης για το 2022

Αυτές είναι οι 10 ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφθείτε για τις γιορτινές σας εξορμήσεις.

Πηγή: shutterstock
Monopoli Team

Το European Best Destinations, η ιστοσελίδα για την προώθηση του τουρισμού στην Ευρώπη, έβαλε περισσότερους από 100.000 ταξιδιώτες να επιλέξουν την αγαπημένη τους χριστουγεννιάτικη αγορά. Τα αποτελέσματα κρύβουν εκπλήξεις, αφού περιλαμβάνουν αρκετές λιγότερο γνωστές πόλεις που δεν θα περιμένατε να δείτε σε αυτή τη λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 αποδράσεις στην Ευρώπη πέρα από τα συνηθισμένα12.09.2018

Παραμυθένια χριστουγεννιάτικα πάρκα, ιστορικές πλατείες ντυμένες στα γιορτινά τους, εκκλησίες και κάστρα που σε ταξιδεύουν στο χρόνο, παραδοσιακές λιχουδιές και ζεστό κρασί. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για μια γιορτινή απόδραση στην Ευρώπη; Ακολουθούν οι 10 καλύτερες και ωραιότερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης για το 2022, σύμφωνα με την έρευνα του European Best Destinations.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 15 πιο δημοφιλείς προορισμοί στο Instagram – Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός12.09.2018

Η Advent Feast στη Βασιλική του Αγίου Στέφανου στη Βουδαπέστη είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης για το 2022, σύμφωνα με την έρευνα του European Best Destinations. Το παγοδρόμιο, το ζεστό κρασί και οι λιχουδιές από την ουγγρική κουζίνα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για να νιώσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b