MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 37: Η Βαλέρια βάζει σε σειρά τα στοιχεία που έχει και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πετράν έκλεψε το πολύτιμο φαμπερζέ από την Ιταλία. Ο Ηλίας αρνείται να αφήσει το Σίμο να μπει συμπαραγωγός στο μιούζικαλ αλλά, μια επίσκεψη της Αγγέλας που ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά μετά την ήττα της Κατερίνας, αφού τα ξαδερφάκια μας έχουν μείνει ταπί, ενώ η Ζαφείρω, έξαλλη με τον εκβιασμό της Καλλιόπης, περνάει στην αντεπίθεση και είναι γεμάτη ιδέες. Η Φιλιώ υποψιάζεται πως ο Ηλίας κάτι της κρύβει, ενώ η Βαλέρια αποκαλύπτει στον Πετράν πως ξέρει το μυστικό του. Την ίδια ώρα, ο Βλάσης επισκέπτεται τον Κανέλο, ανακοινώνοντάς του ότι ο Πλάτανος μπαίνει… στο γύψο!

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 17: Η Αγγελική βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Διονύση εντελώς αναπάντεχα. Ο Σπύρος, ο εκδότης της, έχει κανονίσει να του πάρει συνέντευξη σχετικά με τον Δημήτρη Δαβρή χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Τον βλέπει μπροστά της ξαφνικά στα γραφεία του site και η πραγματική της ταυτότητα αποκαλύπτεται. Ευτυχώς, ο Διονύσης δεν λέει κάτι μπροστά στον Σπύρο. Το θέμα τώρα είναι αν θα πει την αλήθεια στον Δημήτρη. Αν θα μάθει κι αυτός ότι η γυναίκα που έχει προσλάβει ως οικιακή βοηθό στο σπίτι, δε λέγεται Σταυρούλα αλλά Αγγελική και είναι δημοσιογράφος. Ο Δημήτρης εντωμεταξύ έχει άλλα θέματα. Μετά την αλλαγή που έκανε η Ειρήνη στην εμφάνιση της, δε μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του απ’ το να υπερβεί τα όρια στη φιλική τους σχέση. Κι ενώ εκείνος δεν μπορεί εύκολα να συγκρατηθεί, η Αγγελική αναρωτιέται αν θα καταφέρει να συγκρατηθεί ο Διονύσης και δεν θα προδώσει το μυστικό της. Όταν της χτυπάει το κουδούνι το βράδυ, σκέφτεται ότι έχει έρθει το τέλος.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 22: Τα νέα για την υγεία του Πάρη, φέρνει τον Χριστόφορο αντιμέτωπο με μία Αμαλία που δεν έχει ξανά δει. Η Βικτώρια αναλαμβάνει για ακόμη μία φορά, να τη χειριστεί όπως ξέρει αυτή… Από την άλλη, τα σχέδια του Αστυνόμου Θανάση ανατρέπονται προσωρινά και αναγκάζεται να βρει άλλον τρόπο, για να πετύχει τον σκοπό του. Τα έξοδα και το δάνειο έχουν σκεπάσει σαν μαύρο σύννεφο την πορεία του Παραδείσου. Αυτή η κατάσταση των οικονομικών, οδηγεί τον Ντίνο μετά από κουβέντα που έχει με τον Μάρκο, να ζητήσει βοήθεια από τον Στεργιάδη τον δικηγόρο του Αριστείδη. Θα καταφέρει ο Στεργιάδης να δώσει τη λύση που χρειάζεται για να σωθεί ο Παράδεισος από τη χρεωκοπία, ή ο Ντίνος θα αναγκαστεί να αποταθεί αλλού για βοήθεια;

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 12: Η νεολαία του νησιού, συνεχίζει τις πρόβες για το θεατρικό ανέβασμα, των θρυλικών απομνημονευμάτων του Ντάντουλα. Η Σωτηρία πάνω σε μια καλλιτεχνική συζήτηση, αποκαλύπτει ότι ο Μένιος είναι ερωτευμένος με τη Λίζα. Ο Μένιος ξεροκαταπίνει και χτυπιέται πως όχι μόνο δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά ούτε καν τη γουστάρει, γιατί δεν είναι καθόλου ο τύπος του! Ο Ιάκωβος με μια θεοπάλαβη ιστορία, εξηγεί στους νησιώτες με ποιο τρόπο, έφτασαν τα κόκκαλα του Ντάντουλα, στα χέρια του! Ο Σβίγγος και η Μπόμπα δεν μπορούν να κρύψουν τη συγκίνηση τους… τώρα που βρέθηκαν τα λείψανα, μπορούν να πεθάνουν ήσυχοι! Τι να την κάνουν πλέον τη ζωή τους, χωρίς εχθροπραξίες; Έτσι προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξαναδώσουν νόημα στην βαρετή και μάταιη ζωή τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες12.09.2018

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 22: Η Αργυρώ καταφέρνει και το σκάει απ’ τον Αστέρη, χωρίς αυτός να αντιληφθεί την παρουσία της στο σπιτάκι. Αργότερα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του Σταύρου, για την εξαφάνισή της όλη τη μέρα. Ο Νικηφόρος φτάνει στο χωρισμό με την Τζένη, ενώ ο Μαθιός προτείνει στην Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις μέρες. Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να αποτρέψει την Στέλλα από την εμπλοκή της με τον Ευθύμη, ο οποίος, παράλληλα, καταστρώνει τις παρανομίες του, ενώ το βράδυ γνωρίζει τον Μανόλη και του προτείνει να δουλέψει γι’ αυτόν. Ο Λευτέρης δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες και καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο, που τον κατηγορεί για προδοσία.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

B’ κύκλος, επεισόδιο 32: Οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και τη ξυλοκοπεί βάναυσα. Η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 50: Η χρονιά του 1979, μπαίνει με την βαριά απουσία της γιαγιάς Ερμιόνης. Όλοι προσπαθούν να βρουν μια αφορμή να ελπίσουν σε καλύτερες μέρες, να προσθέσουν στη ζωή τους λίγο χρώμα. Αφορμή είναι η τηλεόραση που μεταδίδει πια έγχρωμα. Κι ενώ ο Άλκης προσπαθεί να κερδίσει ξανά την Ελπίδα, η αναπάντεχη επιστροφή της Ρούλας στη γειτονιά, θυμίζει τις παλιές μέρες. Η απανωτές ανακρίσεις της για την Ερμιόνη βάζουν τον Άγγελο σε ανησυχία, τη στιγμή που ο κυρ Νίκος και η Πελαγία, δεν μπορούν να αντέξουν τη μοναξιά και την απουσία της Ερμιόνης. Η Νανά ζηλεύει τη Γιώτα και βάζει πόστα τον Δημήτρη, ενώ ο Παπαδόπουλος, ξεφουρνίζει τη μία μπίζνα μετά την άλλη. Τα παιδιά απορροφημένα στον δικό τους κόσμο και στους έρωτές τους, ζουν όλοι μαζί το θαύμα της Ζαμπέτας που ανταποκρίνεται στον έρωτα του Λούη.

Επεισόδιο 51: Τελευταία χρονιά του σχολείου και τόσο η Άννα όσο και η Ζαμπέτα, έχουν στρωθεί στο διάβασμα σε αντίθεση με τα αγόρια που σκοτώνουν την ώρα τους στο μπιλιαρδάδικο και στα καφενεία. Ο Λούης πείθει τον Άγγελο και τον Αχιλλέα να πάνε σε τσοντοσινεμά στην Ομόνοια αλλά, προκειμένου να μπουν, πλαστογραφούν τις προσωρινές ταυτότητές τους. Μια έφοδος της αστυνομίας, κάνει τα παιδιά να καταλάβουν πως πλέον οι πράξεις τους έχουν επιπτώσεις. Η απεργία των ταχυδρομικών υπαλλήλων, δεν είναι δυστυχώς αρκετή για να αποφύγουν οι Αντωνόπουλοι τις επιπτώσεις των χρεών τους για το σπίτι. Η Νανά εξακολουθεί να είναι εκνευρισμένη με τη στάση του Δημήτρη που δεν απολύει τη Γιώτα ενώ ο παπα-Θόδωρας απογοητεύεται από την ματαίωση ενός ταξιδιού.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 17: Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Η κράτηση του Άγγελου ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου, ο οποίος εξοργίζεται. Ο Δαμιανός απ’ την άλλη κάνει μία αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει. Μία απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες. Ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου. Θα βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο; Η Άννα και ο Δημήτρης ψάχνουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητα του Νίκου. Θα τα καταφέρουν; Ο Αλέκος έχει βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιού του. Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Άγγελο… η ομολογία του στον Ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα!

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 6: Μια εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου στην τηλεόραση στέλνει τη Ζέτα πανικόβλητη πίσω στο σκοτεινό τους παρελθόν… Η Νίτσα από την άλλη προσπαθεί μόνη της να βγάλει το πρόγραμμα, επιφυλάσσοντας στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη μια δυσάρεστη έκπληξη…. Η συνάντησή του με τον Χρήστο έχει αφήσει στον Στρατή μια πικρή γεύση και την βεβαιότητα πως ξέρει… Μια αναπάντεχη εμφάνιση του Αλέξανδρου, όμως ,θα κρίνει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα….. Καθώς η νύχτα πλησιάζει στο τέλος της ο Χρήστος ξεσπά για πρώτη φορά πάνω απ’ τον τάφο της Μαρίνας….. ενώ μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 12: Ο Βίκος συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική και της εκφράζει τα συναισθήματά του. Ζητά τη συνδρομή της Κύρας για να μην τελειώσει η σχέση τους. Ο ξυλοδαρμός του Μπόγρη και η ενοχοποίηση του Σαράντου κάνουν την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη, λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο. Ο Πέτρος βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον Λευτέρη και προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Η ξαφνική εμφάνιση του Θέμη φέρνει μεγάλη ένταση. Η Αλεξία συνεχίζει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της. Μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μια απρόσμενη αντίδραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWatch Next: Η κινηματογραφική εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο επιστρέφει στην COSMOTE TV12.09.2018

Ταινίες

21:00 Οι Καλοκαιρινές μου Διακοπές στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Εϊντριαν Γκράνμπεργκ  Πρωταγωνιστούν: Μελ Γκίμπσον, Πίτερ Στορμάρε, Μπομπ Γκάντον, Ντολόρες Ερέδια, Σκοτ Κοέν, Ντιν Νόρις

Ένας εγκληματίας, ο Ντράιβερ, συλλαμβάνεται από τη μεξικανική αστυνομία, όταν προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα. Οδηγείται στην κακόφημη φυλακή Ελ Πουεμπλίτο και, ενώ κανείς δεν γνωρίζει το μέρος όπου κρατείται, τον επισκέπτεται ένας διεφθαρμένος υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας, ο οποίος τον εκβιάζει πως αν δεν του δώσει χρήματα, θα τον παραδώσει στις Αρχές. Παράλληλα, ο Ντράιβερ γνωρίζεται με ένα μικρό φυλακισμένο αγόρι, που του μαθαίνει τους κανόνες επιβίωσης στη φυλακή, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

22:00 Διασχίζοντας το Παρίσι στην ΕΡΤ2

Δραματική μαύρη κωμωδία, συμπαραγωγής Γαλλίας-Ιταλίας 1956

Σκηνοθεσία: Κλωντ Ωτάν-Λαρά  Πρωταγωνιστούν: Λουί ντε Φινές, Ζαν Γκαμπέν

Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, ο Μαρτέν, ένας αξιοπρεπής άντρας, είναι άνεργος και δέχεται να κουβαλήσει τέσσερις βαλίτσες γεμάτες με χοιρινό κρέας στο Παρίσι. Δεδομένου ότι ο συνέταιρός του έχει συλληφθεί, ζητά από έναν άγνωστο που ονομάζεται Γκραντζίλ να τον βοηθήσει. Εκείνος, όμως, είναι εκτός ελέγχου και η διαδρομή τους είναι γεμάτη κινδύνους. Καθώς το ταξίδι φτάνει στο τέλος του, ο Μαρτέν μαθαίνει ότι ο Γκραντζίλ είναι ένας διάσημος καλλιτέχνης που απλώς αναζητούσε λίγη περιπέτεια. Και οι δύο συλλαμβάνονται, αλλά ο Μαρτέν είναι ο μόνος που πληρώνει ακριβά την περιπέτειά τους.

22:00 Υποσχέσεις στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Τομά Κρουιτόφ  Πρωταγωνιστούν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρεντά Κατέμπ, Σουφιάν Γκεράμπ

Λίγο πριν ολοκληρώσει τη θητεία της, μια ατρόμητη δήμαρχος των παρισινών προαστίων δέχεται πρόταση να γίνει υπουργός. Θα καταφέρει, όμως, να διαφυλάξει την πολιτική της ακεραιότητα ή θα αναγκαστεί να προδώσει τους ψηφοφόρους της;

23:10 Σκοτεινός Κώδικας στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης, αυστραλέζικης και βρετανικής συμπαραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Άλεξ Πρόγιας  Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Ρόουζ Μπερν, Τσάντλερ Καντέρμπερι

Ένας δάσκαλος βρίσκει ένα κουτί με ζωγραφιές, που είχαν σχεδιάσει μαθητές το 1958. Μελετώντας τα σχέδια, διαπιστώνει ότι υπάρχουν ανατριχιαστικές προβλέψεις για το μέλλον, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

00:00 Bang Bank στο MEGA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρίσσα Τριανταφυλίδου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Τζένη Μπότση

Δύο αδέρφια, ο Μιχάλης και ο Νώντας, δουλεύουν σε γραφείο κηδειών και προσπαθούν να πιάσουν την καλή. Όμως, ο Νώντας έχει μπλεξίματα με την ελληνική μαφία και πρέπει να συγκεντρώσει άμεσα ένα, διόλου ευκαταφρόνητο, ποσό. Έτσι, προτείνει στον Μιχάλη να αρχίσουν να ληστεύουν τράπεζες. Για κακή τους τύχη, ο αρχηγός της αστυνομίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας έχει αρχίσει να τοποθετεί μυστικούς αστυνομικούς στα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών, κάνοντας τη ζωή των δύο αδερφών ακόμα δυσκολότερη. Η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου όταν ο Μιχάλης γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο μία τραπεζικής υπάλληλου με ιδιαίτερα «γραφική» οικογενειακή ζωή.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b