MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Η Ζωή του Πι" του Ang Lee
"Η Ζωή του Πι" του Ang Lee
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Σαββατοκύριακο στο σπίτι σημαίνει καλή ταινία! Κι αν ανήκετε στους αναποφάσιστους, εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες που θα βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Φρενίτις” του Alfred Hitchcock: Alpha στη 1:30, Σάββατο 15/10

To Λονδίνο τρομοκρατείται από έναν κατά συρροή δολοφόνο που σκοτώνει γυναίκες πνίγοντάς τες με μια γραβάτα. Παρόλο που η αστυνομία πιστεύει πως έχει πιάσει τον ένοχο, ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη εκεί έξω. Η προτελευταία ταινία του μάστερ του σασπένς συνεχίζει να έχει την προσωπική του ματιά και δεν χάνει σε κάτι από προηγούμενες της εκτενούς φιλμογραφίας του -όχι όμως πως αγγίζει και τα μεγάλα αριστουργήματα.

“Η Εποχή των Δολοφόνων” του Mark Steven Johnson: Open στη 1:45, Σάββατο 15/10

Ο Benjamin Ford είναι πρώην Αμερικανός βετεράνος του πολέμου κι έχει πια αποσυρθεί μέσα στα δάση. Εκεί συναντά και συνάπτει φιλία με έναν Σέρβο, επίσης βετεράνο, ο οποίος κρύβει άλλες προθέσεις, όχι και τόσο φιλικές. Robert De Niro και John Travolta είναι το δίδυμο που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε και το οποίο αποδεικνύεται πολύ λειτουργικό!

“Η Ζωή του Πι” του Ang Lee: Cosmote Cinema 2 στις 22:00, Σάββατο 15/10

Ο νεαρός Pi Patel βρίσκεται σε μια βάρκα μόνος του στον ωκεανό και πρέπει να επιβιώσει κόντρα στις αντίξοες συνθήκες. Μαζί του τυχαίνει να έχει και μια τρομακτική τίγρη με την οποία πρόκειται να δημιουργήσει έναν μοναδικό δεσμό. Η ταινία που μας ταξιδεύει και μάς εντυπωσιάζει με μεγάλη μαεστρία, απέσπασε 4 Όσκαρ και 7 ακόμη υποψηφιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Netflix συμμετέχει επιτέλους σε επίσημες μετρήσεις τηλεθέασης12.09.2018

“Αόρατη Κλωστή” του Paul Thomas Anderson: Ant1 στη 01:00, Κυριακή 16/10

Ο Reynolds Woodcock είναι ένας καταξιωμένος και ιδιόρρυθμος σχεδιαστής υψηλής ραπτικής στο μεταπολεμικό Λονδίνο. Η μόνη σταθερή γυναικεία παρουσία στη ζωή του είναι η αδερφή του ενώ κατά καιρούς βρίσκει μούσες που διαδέχονται η μια την άλλη. Όταν έρθει στη ζωή του η Alma και γίνει μούσα και ερωμένη του, θα απειληθεί η απόλυτα προγραμματισμένη και ελεγχόμενη ζωή του. Ο Paul Thomas Anderson μάς χαρίζει μια μεθυστική ταινία για την μόδα, τον έρωτα και την πάλη δύο έντονων χαρακτήρων για το αν και κατά πόσο μπορούν να τεθούν όρια ή να σπάσουν…

“Ταξιδιώτης στον Χρόνο” των Michael και Peter Spierig: Mega στις 2:30, Κυριακή 16/10

O πράκτορας Doe αναλαμβάνει μια υπόθεση που τον στέλνει πίσω στο παρελθόν για να προσπαθήσει να αποτρέψει την βομβιστική επίθεση που θα μετρούσε πολλά θύματα. Φυσικά, αυτό το ταξίδι στον χρόνο δεν θα είναι τόσο απλό. Με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke, η ταινία ξεδιπλώνει την πολυεπίπεδη πλοκή της με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία….

“Ένταση” του Michael Mann: Cosmote Cinema 1 στις 23:35, Κυριακή 16/10

Ένας αστυνομικός κυνηγάει με πάθος έναν πανέξυπνο εγκληματία που ετοιμάζει το τελευταίο του μεγάλο κόλπο πριν αποσυρθεί. Δύο άντρες που έχουν πολλά κοινά αλλά βρίσκονται στους αντίθετους πόλους και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για τις αξίες τους. Πρόκειται για μια από αυτές τις ταινίες ικανή να πείτε “δεν γυρίζονται πια τέτοιες ταινίες” ακόμη κι αν είναι ψέμα! Έχουμε και την -επιτέλους- πρώτη μεγάλη κινηματογραφική συνάντηση δύο τεράστιων υποκριτικών ταλέντων, του Al Pacino με τον Robert De Niro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDune 2: Το πολυαναμενόμενο sequel θα κάνει πρεμιέρα δύο εβδομάδες νωρίτερα το 202312.09.2018

Online πλατφόρμες

“Luckiest Girl Alive” του Mike Barker: Netflix

Μια συγγραφέας έχει την τέλεια ζωή στη Νέα Υόρκη μέχρι που η κυκλοφορία ενός true crime ντοκιμαντέρ την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τις τραυματικές εμπειρίες από τα χρόνια του λυκείου, διαλύοντας σιγά σιγά την τωρινή ζωή της. Η νέα πρώτη επιλογή στην πλατφόρμα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα και έχει ως πρωταγωνίστρια την Mila Kunis, σε μια πιο ώριμη υποκριτική προσέγγιση. Άραγε, μπορούμε να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να αρχίσουμε ξανά από το μηδέν;

“Imaginary Heroes” του Dan Harris: Ertflix έως 17/11

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας Travis αυτοκτονεί, γεγονός που τραυματίζει όλα τα μέλη, τα οποία τώρα ξεκινούν το δικό τους ταξίδι για να επαναπροσδιορίσουν τις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Η μητέρα ξεκινά να καπνίζει μαριχουάνα καθώς έρχεται κοντά με τον έφηβο γιο της ενώ ο πατέρας αφήνει εντελώς τον εαυτό του. Μια ταινία για την δυσκολία να χωρέσουμε στον κόσμο και σε δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις όταν τα πράγματα αλλάζουν ριζικά ή δεν είναι πια όπως τα ξέρουμε.

“Snowpiercer” του Bong Joon-ho: Cinobo έως 31/10

Στο μακρινό μέλλον, έχει επέλθει πολικό ψύχος παγκοσμίως αναγκάζοντας τους λιγοστούς επιζήσαντες να βρίσκονται μονίμως σε ένα τρένο που διασχίζει όλο τον κόσμο. Τα βαγόνια του τρένου αντιπροσωπεύουν και τις κοινωνικές τάξεις και η επανάσταση δεν αργεί να ξεσπάσει. Ο Bong Joon-ho πριν μάς χαρίσει τα “Παράσιτα” παρέδωσε την πρώτη του αγγλόφωνη ταινία για την ταξική πάλη, τοποθετώντας έξυπνα την πλοκή σε μια δυστοπική και μακρινή πραγματικότητα. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Chris Evans, η Tilda Swinton, ο Ed Harris και ο Song Kang-ho. Η ταινία αποτελεί μέρος του Sci-fi αφιερώματος της πλατφόρμας που θα κρατήσει έως το τέλος του Οκτωβρίου!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b