MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Dune 2: Το πολυαναμενόμενο sequel θα κάνει πρεμιέρα δύο εβδομάδες νωρίτερα το 2023

Η ταινία του Denis Villeneuve φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους δύο εβδομάδες νωρίτερα, στην θέση της ταινίας της Marvel “Blade”, η πρεμιέρα της οποίας αναβλήθηκε.

Monopoli Team

Τελικά, το sequel του Dune θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα απ’ όσο περιμέναμε. Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Warner Bros. να αναβάλλει την πρεμιέρα της ταινίας των Marvel Studios “Blade”, έγινε γνωστό πως στην θέση της θα κυκλοφορήσει το “Dune 2” του Denis Villeneuve.

Αυτό σημαίνει ότι το “Dune: Part Two” θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στην παλιά πρεμιέρα του Blade, δηλαδή στις 3 Νοεμβρίου του 2023, αντί για τις 17 Νοεμβρίου του 2023, που ήταν προγραμματισμένη.

Στην ταινία των Legendary Pictures και Warner Bros. θα πρωταγωνιστήσουν οι Τιμοτέ Σαλαμέ, Ρεμπέκκα Φέργκιουσον, Ζεντάγια, Τζος Μπρόλιν, Φλόρενς Πουγκ, Όστιν Μπάτλερ, Κρίστοφερ Γουόκεν και Χαβιέ Μπαρδέμ. Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Μέρυ Πάρεντ, Κέϊλ Μπόϊτερ, Ντένις Βίλλενεβ και Τάνια Λαπουάν.

Στο δεύτερο μέρος της πολυαναμενόμενης ταινίας, η οποία βασίζεται στο τελευταίο βιβλίο του Φρανκ Χέμπερτ, που κυκλοφόρησε το 1965, ο Πολ Ατρείδης (Τιμοτέ Σαλαμέ) κάνει συμμαχία με τον Φρέμεν ώστε να ελευθερώσει τον πλανήτη των Αρράκις από τον οίκο των Χαρκόνεν.

Στο προσκήνιο έρχονται νέοι χαρακτήρες όπως ο Αυτοκράτορας Σαδδάμ ο 4ος (Κρίστοφερ Γουόκεν), ο ηγέτης που έστειλε στο Ντιουν την οικογένεια των Ατρείδων, η κόρη του αυτοκράτορα πριγκίπισσα Ιρούλαν (Φλόρενς Πιού) και ο Φέϋντ-Ρόθα (Όστιν Μπάτλερ) ως ανιψιός του βαρόνου τον οποίο υποδύθηκε ο Στέλλαν Σκάρσκγκαρντ στην πρώτη ταινία.

Το πρώτο Dune πήγε πολύ καλά στα box office, δεδομένου ότι τα γυρίσματα έγιναν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και “εισέβαλλε” στις κινηματογραφικές αίθουσες παράλληλα με την πρεμιέρα του στο HBO Max τον Οκτώβριο του 2021. Η ταινία ξεπέρασε τα 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ κέρδισε 6 Βραβεία Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBones and All: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ένας ερωτευμένος κανίβαλος στο teaser της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b