MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Maestro» Podcast: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα μοιράζεται πλούσιο backstage υλικό μετά την προβολή του επεισοδίου

Το Maestro Podcast έρχεται μετά το τέλος κάθε επεισοδίου για να μοιραστεί με το κοινό backstage υλικό και μυστικά για την εξέλιξη της πλοκής της νέας σειράς του MEGA.

Monopoli Team

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με τη νέα του σειρά «Maestro», κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, στο MEGA.

O πολυτάλαντος δημιουργός, εκτός από το τηλεοπτικό ραντεβού – κάθε Πέμπτη στις 22:30 – θα δίνει ακόμη ένα. Το «Maestro» Podcast, το επίσημο podcast show παραγωγής ALTER EGO MEDIA, θα έρχεται αμέσως μετά το τέλος κάθε τηλεοπτικού επεισοδίου, με τον Χριστόφορο σε ρόλο podcaster και καλεσμένο τον ήρωα-αφηγητή του εκάστοτε επεισοδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ο λόγος να ανοίξουμε τηλεόραση φέτος12.09.2018

Μέσα από το «Maestro» Podcast, οι fans της σειράς θα ακούνε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, θα μαθαίνουν μυστικά για την εξέλιξη της πλοκής, ενώ τα επεισόδια θα ντύνονται από τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τα επεισόδια του podcast θα είναι διαθέσιμα στο Spotify, τα Apple και Google podcasts, ενώ θα γίνονται και stream μέσα από το Megatv.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b