MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Hermès S/S 2023: H συλλογή ήταν ένα rave party στην έρημο

Εμπνευσμένος από την ιδέα του “a rave in the desert”, ο γαλλικός οίκος παρουσίασε μια σειρά από πολυτελή fashion staples.

Monopoli Team

Αν και μπορεί να μην είναι ο πιο πρακτικός συνδυασμός, η καλλιτεχνική διευθύντρια γυναικείων ενδυμάτων του οίκου Hermès Nadège Vanhee-Cybulski εμπνεύστηκε από το “ένα rave in the desert” για το show SS23.

Το show άνοιξε με εύπλαστες δερμάτινες φόρμες και αντιανεμικά, σχεδόν το είδος των καλοφτιαγμένων ενδυμάτων που θα φορούσε κανείς για να αντιμετωπίσει τα στοιχεία της φύσης, ωστόσο δεν συνέχισε τόσο τεχνική. Η σχεδιάστρια είχε στο μυαλό της μια μεγάλη υπαίθρια κατασκήνωση στην έρημο και δημιούργησε ρούχα όπου η άνεση και λειτουργικότητα συναντούσαν την διάθεση για ταξίδι και περιπλάνηση.

Δημιούργησε έτσι σιλουέτες κομψές και χαλαρές, στα χρώματα του τοπίου που φαντάστηκε, μαύρο, καφέ, πορτοκαλί, τερακότα, ώχρα και συνόδεψε τα looks με δερμάτινα αξεσουάρ απαραίτητα για την απόδραση σε ένα τέτοιο μέρος, όμορφα και ανθεκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου «μίλησε»: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα makeup trends για το 202312.09.2018

Δείτε κάποια από τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Kallithea FC: Η Καλλιθέα έβαλε τη μόδα στο ποδόσφαιρο, με μια συνεργασία που έχει ήδη ενθουσιάσει12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b