MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα Νούμερα: Ο Κωστής Μαραβέγιας «καλεσμένος» στο νέο επεισόδιο της σειράς στην ΕΡΤ1

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα είναι ο guest star του νέου επεισοδίου της σειράς της ΕΡΤ, «Τα Νούμερα».

Monopoli Team

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα εμφανιστεί ως guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας, που θα προβληθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

Λίγα λόγια για το επεισόδιο

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαραντής) κατηγορεί το Φοίβο (Φοίβο Δεληβοριά) ότι παραέχει αφεθεί στη μελαγχολική μουσική και στο παχυντικό φαγητό. Του επιβάλλει λοιπόν αυστηρή δίατα, άθληση κι ένα live με τον πιο σταθερά αισιόδοξο από τους συναδέλφους του: τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτό όμως που βρίσκει ο Φοίβος πηγαίνοντας να συναντήσει τον Κωστή, είναι απολύτως σοκαριστικό.

Εν τω μεταξύ, μια μυστηριώδης βαλίτσα που βρίσκεται ξαφνικά στο κουρείο του Σπύρου και του Ζερόμ (Σπύρος Γραμμένος & Ζερόμ Καλούτα) φτάνει τον συνομωσιολόγο Θανάση (Θανάση Αλευρά) στα πρόθυρα της τρέλας. Το λάιβ απειλείται γι’ακόμα μια φορά. Θα σωθεί άραγε ο Φοίβος από το νέο του αδιέξοδο; Και τι ρόλο θα παίξουν η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, μια ποδοσφαιρική 11άδα, ο Κώστας Καρυωτάκης, ένα έξυπνο ρολόι και η μικρή Χλόη;

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Νούμερα: Η συναρπαστική μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά έρχεται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Τα Νούμερα» στην ΕΡΤ

Ημέρα: Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022
Ώρα: 22:00.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b