MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τομ Χανκς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το «εξαιρετικά φιλόδοξο» πρώτο του μυθιστόρημα

Το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece», ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Τομ Χανκς, μέσα στο 2023, και σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται πως θα είναι «στοχαστικό, συγκλονιστικό και εξαιρετικά διασκεδαστικό».

Monopoli Team

Το ντεμπούτο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Όσκαρ, Τομ Χανκς, επιτέλους ανακοινώθηκε και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο. Το βιβλίο, που αποτελεί τη δεύτερη απόπειρα του Χανκς στη μυθοπλασία – δημοσίευσε μια συλλογή διηγημάτων το 2017 – έχει περιγραφεί από τον εκδότη του ως μια «άγρια φιλόδοξη» ιστορία που παρουσιάζει την αμερικανική κουλτούρα που έχει αλλάξει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Η πλοκή του «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» εκτυλίσσεται σε μια περίοδο οκτώ δεκαετιών και βασίζεται στις προσωπικές εμπειρίες του ίδιου του Χανκς από το Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα αφορά στη δημιουργία μιας «κολοσσιαίας ταινίας δράσης υπερηρώων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με πηγή έμπνευσης από ένα ταπεινό κόμικ».

Τους χαρακτήρες απαρτίζουν ένας ταλαιπωρημένος στρατιώτης που επιστρέφει από τον πόλεμο, ένα νεαρό αγόρι με καλλιτεχνικό χάρισμα, ένας εκκεντρικός και χαρισματικός σκηνοθέτης, ένας πομπώδης κινηματογραφικός σταρ και μια ακούραστη βοηθός παραγωγής.

Ο ίδιος ο Χανκς που έχει τιμηθεί με Όσκαρ για τους ρόλους του στο Φιλαδέλφεια και το Φόρεστ Γκαμπ ανέφερε σχετικά: «Η δημιουργία ταινιών είναι πολύ σκληρή δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα που αποτελείται από πολλές στιγμές χαράς που συγκρούονται με ισάριθμα συναισθήματα αυτοαποστροφής. Είναι η ωραιότερη δουλειά στον κόσμο και αυτή που προκαλεί τη μεγαλύτερη σύγχυση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Φόρεστ Γκαμπ μέχρι τον Ναυαγό: Πέντε ερμηνείες του Τομ Χανκς που έχουν αφήσει εποχή12.09.2018

Το πρώτο του αυτό «εξαιρετικά φιλόδοξο» – όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος – μυθιστόρημά του, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου του 2023. 

Με πληροφορίες από Guardian.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b