MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20.00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 13: Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη γίνονται μαλλιά κουβάρια και το διαζύγιο μοιάζει να είναι μονόδρομος, ενώ τα σκάγια παίρνουν και τον Σώτο. Η κατάσταση της Χρύσας είναι «μια γυναίκα, δυο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες» και το κορίτσι μας βρίσκεται σε αδιέξοδο, την ώρα που ο Πετράν εξελίσσεται σε απειλή προς όλες τις κατευθύνσεις.
Η Βαλέρια αποχαιρετάει το χωριό «όπως του αξίζει» και ετοιμάζεται να φύγει μια για πάντα, ενώ ο παπάς θέλει να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του, αφού τη βλέπει μέχρι και στον ύπνο του. Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως ο Πετράν κάτι κρύβει, το ίδιο και η Σύλβια, που μαζεύει όλους τους κοινοβιακούς για να στριμώξουν τον Σώτο. Τι τιμωρία ετοιμάζει η Σύλβια στον ψευτογκουρού και τι πήγε στραβά με τα σχέδια της Βαλέριας, που φαίνεται να το πάει ντουγρού για νευρικό κλονισμό;

21.00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 1: Δεκαέξι χρόνια πριν, ένα βροχερό βράδυ, δύο αντρόγυνα, ο Αρίστος (Κρατερός Κατσούλης) και η Μελίνα (Μαριάννα Τουμασάτου), ο Γιάννης (Γιάννης Δρακόπουλος) και η Περιστέρα (Ελένη Ουζουνίδου), γίνονται γονείς στο ίδιο μαιευτήριο. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ένα blackout και το κοινό τους επώνυμο, Παπαδόπουλος, θα τους ενώσει. 16 χρόνια μετά… Ο Αρίστος και η Μελίνα ζουν με τον γιο τους Αλέξανδρο (Νίκος Seymour Σταθόπουλος) μια πλουσιοπάροχη ζωή σε μια πολυτελή βίλα. Ο Γιάννης και η Περιστέρα, από την άλλη, ζουν μαζί με τον γιο τους τον Θάνο (Δημήτρης Δάρας), αλλά και τον πατέρα του Γιάννη, τον Θανάση (Βασίλης Κολοβός), σε μια φτωχική μονοκατοικία, παλεύοντας να τα βγάλουν πέρα με ένα δάνειο που χρωστάνε, τους κατασχέτες που τους κυνηγάνε και μόνο σταθερό εισόδημα τη σύνταξη του παππού. Ένα ατύχημα με μπαλτά και ένα κομμένο δάχτυλο θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια μεγάλη έκπληξη.

22.00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 4: Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος… Δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους. Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν την σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει … Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη είναι αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδερφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης. Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και Διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μία προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

20.00 Ο Παράδεισος Των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 3: Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται. Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα. Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.. Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

21.00 Σασμός, II στον ALPHA

Επεισόδιο 3: Η έρευνα για τον φόνο του Άγγελου συνεχίζεται και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για να τον σώσει, αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος… Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση, ενώ η Άσπα με την Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο. Ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία. Η αστυνομία ψάχνει τον Μανόλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα, εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη που έχει μάθει απ’ τον Μαθιό ότι ο Μανόλης είναι έτοιμος να μιλήσει για τον φονιά του Στεφανή.

18.50 Άγρια Γη στο SKAI

Επεισόδιο 3: Ο Άρης συνέρχεται στο νοσοκομείο κι ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο. Συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος του φίλος και συμπολεμιστής, έχει σχεδόν χάσει το φως του μετά την επίθεση που δέχτηκαν στην Αφρική. Με τον Μιχάλη αποφασίζουν να τον κρατήσουν κοντά τους. Η Ελπίδα αντιδρά στη σκληρή συμπεριφορά της Όλγας απέναντι στους εργαζόμενους στο κτήμα. Η Όλγα θυμάται την απαγωγή του μικρού Νικόλα πριν από χρόνια. Και την τραγική κατάληξη αυτής της περιπέτειας, αφού μια άτυχη στιγμή, έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ο Πέτρος μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

21.00 Γλυκάνισος στο SKAI

Επεισόδιο 3:  Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα μάτια του Στρατή και της Ραζάν λένε πολλά περισσότερα, από όσα λένε οι ίδιοι μεταξύ τους. Παράλληλα, στο εργαστήριο της εταιρίας Δεμίρη, η χημεία μεταξύ Αλίκης και Ραφαήλ είναι ιδιαίτερα ζεστή, ενώ ο Καρίμ αναζητά τη Ραζάν στην ταβέρνα. Ο Καρίμ μαθαίνει ότι εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ανθή που είχε πει στον πατέρα της, ότι θα βγει με τον Έκτορα, συναντά τον Νικήτα, με τον οποίον είναι ερωτευμένη. Την ίδια ώρα, ο Στρατής καταθέτει στην αστυνομία, ότι αυτοί που του επιτέθηκαν είναι Έλληνες και ότι ο Καρίμ και η Ραζάν του έσωσαν τη ζωή. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μενέλαο, που μαθαίνει την αλήθεια για την Ανθή. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπίλι συνεχίζει να ενοχλεί τη Ραζάν στην ταβέρνα, πυροδοτώντας φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν της.

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 3: Η Άννα πασχίζει να καλύψει την ταραχή της Ευτυχίας, αλλά εκείνη ανήμπορη να κρατήσει το μυστικό τους τα εξομολογείται όλα στον Αποστόλη. Την ίδια ώρα ο Κουράκος ερευνά σε βάθος την υπόθεση και ανακαλύπτει μέσα από κάμερες του δρόμου πως ο Ανέστης είχε περάσει από το σπίτι της Ευτυχίας τις ημέρες που ήταν εξαφανισμένος. Η μικρή Αγγελική περνά ξέγνοιαστα στο νέο της σπίτι και η Μαρίνα δείχνει να δένεται μαζί της. Η Ηρώ, η αδελφή του Δημήτρη αναζητά συμμάχους για την επικείμενη δίκη, αλλά τόσο η Άννα όσο και η Αντιγόνη της γυρίζουν την πλάτη. Η Αρετή βάζει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού της Εύας, με τη βοήθεια της Ασπασίας, ενώ ο Θανάσης την πιέζει να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Μια απροσεξία της Μαργαρίτας στον ελαιώνα των Βρεττάκων αναγκάζει τον Μάνο να την απολύσει. Η Μαρία και ο Λυκούργος ανησυχούν για τη δίκη της Αθηνάς και προσπαθούν να μαζέψουν όπλα για τη φαρέτρα τους.

Ταινίες

23.45 Ίχνη Στο Χιόνι (Whiteout) στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας]

Ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικάνικης παραγωγής 2009.

Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Σένα. Παίζουν: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Γκάμπριελ Μαχτ, Τομ Σκέριτ, Άλεξ Ο’ Λόχλιν, Κολόμπους Σορτ.

Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους. Ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικάνικης παραγωγής 2009. Τα σχέδια της κυβερνητικής πράκτορα, Κάρι Στέκο, η οποία βρίσκεται σε ένα ερευνητικό κέντρο στην Ανταρκτική, αλλάζουν όταν, λίγες μέρες πριν το τέλος της «θητείας» της, ανακαλύπτει ένα πτώμα, θαμμένο στο άγριο τοπίο της Ανταρκτικής. Απαραίτητη είναι η ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ερευνών, καθώς ο αφιλόξενος, διάρκειας έξι μηνών χειμώνας της Ανταρκτικής, είναι προ των πυλών.

23.00 Ο Άντρας Που Η Μαφία Δεν Μπορούσε Να Σκοτώσει (Kill The Irishman) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές βίας, σεξ, χρήσης ουσιών και ακατάλληλη φρασεολογία]

Αστυνομική βιογραφία αμερικανικής παραγωγής 2011.

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Χένσλι. Σενάριο: Τζόναθαν Χένσλι, Τζέρεμι Ουόλτερς. Παίζουν: Ρέι Στίβενσον, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Βαλ Κίλμερ, Κρίστοφερ Γουόκεν.

Η αληθινή ιστορία του σκληροτράχηλου γκάνγκστερ Ντάνι Γκριν, ο οποίος εδραίωσε την Μαφία του Κλίβελαντ ξεκινώντας από πρόεδρος του σωματείου λιμενεργατών, στη συνέχεια συνεργάστηκε με το FBI, ενώ γλίτωσε από αρκετές απόπειρες δολοφονίας κερδίζοντας παράλληλα τη φήμη ενός μοντέρνου Ρομπέν των Δασών. Πρωταγωνιστούν: Ρέι Στίβενσον, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Βαλ Κίλμερ, Κρίστοφερ Γουόκεν.

21.00 Desperate Riders στο COSMOTE CINEMA 1HD

Γουέστερν, αμερικανικής παραγωγής 2022.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Φέιφερ. Παίζουν: Ντριου Γουότερς, Βανέσα Έβιγκαν, Σαμ Άσμπι.

Ένα αγόρι προσπαθεί να σώσει τη μητέρα του από τον παράνομο που την έχει απαγάγει. Μαζί με έναν μοναχικό άντρα και μια ικανή σκοπεύτρια σπεύδουν να σταματήσουν τον γάμο της γυναίκας με τον απαγωγέα. Εκείνη, όμως, θέλει να σωθεί;

23.40 Το Μυστικό μας στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2020.

Σκηνοθεσία: Γιούβαλ Άντλερ. Παίζουν: Νούμι Ραπάς, Τζόελ Κίναμαν, Κρις Μεσίνα.

Μια γυναίκα, που βίωσε εφιαλτικές στιγμές την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της στην Αμερική. Ο ερχομός ενός νέου γείτονα, όμως, διαταράσσει την ηρεμία της και ζωντανεύει μνήμες από το παρελθόν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b