MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20.00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 12: Η Αγγέλα κάνει το λάθος να μεταβιβάσει τις μετοχές της στη Βαλέρια, ενώ ο Θοδωρής κάνει το λάθος να ανοίξει κόντρα με τον μπακάλη μας. Ο Σώτος αναλαμβάνει να μάθει από την Καλλιόπη τι έκανε με τα αβγά, αλλά είναι χαμένος  από χέρι. Χαμένος είναι και ο Τζώρτζης, που αντί να πάει τη Χρύσα ραντεβού με ιστιοπλοϊκό, αναγκάζεται να την πάει ραντεβού με μια τρύπια βάρκα.
Ο Ηλίας με τον Θύμιο προσπαθούν να βάλουν πόστα τη Μάρμω για τα καμώματα της Σύλβιας, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να την εκνευρίσουν. Κι ενώ ο Χαραλάμπης αποφασίζει να ζητήσει τα ρέστα από την Καλλιόπη για το καταραμένο αβγό που του δώρισε, ο Σώτος, μέσα στην απελπισία του, αποφασίζει να της κάνει τον… ωραίο και καταλήγει να γίνει η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο ζεύγος Ανανιάδη-Μαργαρίτη.

22.00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 40, 41: Η επικείμενη έναρξη του 25ου Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 1978, έχει ήδη ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά και οι ήρωες ζουν στους ρυθμούς του. Ο Δημήτρης εξοπλίζει την καφετέρια για τις «μεγάλες» βραδιές, ο Στέλιος ονειρεύεται να κερδίσει το αυτοκίνητο στον διαγωνισμό της αθλητικής εφημερίδας, ο Αντώνης αντιδρά στο μεγάλο γεγονός, αφού η Αργεντινή υποφέρει από τη Δικτατορία. Μέσα σ’ αυτό το θερμό κλίμα, η Ελπίδα έρχεται πιο κοντά με τον Μίλτο, ενώ ο Λούης και ο Άγγελος ξεκινούν νέες άδοξες καλοκαιρινές εξορμήσεις, προκειμένου να ανανεώσουν τις γνωριμίες τους. Μέσα σ’ όλα αυτά, το ματς μεταξύ Στέλιου και Μαίρης συνεχίζεται ακάθεκτο. Και κανείς απ’ όλη την οικογένεια δεν υποψιάζεται την αγωνία της Ερμιόνης για την έκβαση της υγείας της. Ωστόσο, μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι υπόσχεται ανατροπές και εξελίξεις. Η συνάντηση της Αργυρίου με τη Μαίρη κάνει την τελευταία πιο διαλλακτική στη σχέση της με τον Στέλιο. Εκείνος, όμως, φτάνει τα πράγματα στα άκρα. Η Ελπίδα βρίσκεται σε δίλημμα τόσο για την προσωπική της όσο και για την επαγγελματική της ζωή και ο Άγγελος προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ο κυρ Νίκος και ο παπα-Θόδωρας, προκειμένου να πείσουν την Ερμιόνη να πάει στον γιατρό, της υπόσχονται πως δεν θα αποκαλύψουν το μυστικό της στις κόρες της. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης ανησυχεί για την πτώση της δουλειάς στο Έντελβαϊς εν μέσω Μουντιάλ και ψάχνει τρόπους να ανακάμψει.

21.00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 2: Όλο το βράδυ η Ανκίτσα θρηνεί που ο γιόκας της, ο Μένιος, πήρε μετάθεση και θα φύγει μακριά από την αγκαλιά της. Ταυτόχρονα οι τρεις αστυνομικοί, προσπαθούν να αρπάξουν τα κόκκαλα του Ντάντουλα από τα χέρια του παππού Σβίγγου και της γιαγιάς Μπόμπας! Θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους; Ο Γιάνναρος στην ταβέρνα έχει στήσει γλέντι αποχαιρετισμού για τους τρεις αστυνομικούς, αλλά ταυτόχρονα και ένα πάρτυ καλωσορίσματος της κόρης του, της Λίζας, που μετά από καιρό επέστρεψε στο νησί. Ξημερώνει η μέρα και όλος ο Κάβουρας, καταφθάνει στην πλατεία, για να παραβρεθούν στην επέτειο, του Ντάντουλα. Και ενώ το έχουν ρίξει στα νησιώτικα και τρώνε την μια νταντουλόπιτα μετά την άλλη έρχεται η μεγάλη στιγμή, που όλοι περιμένουν… η επανένωση των λειψάνων του Ντάντουλα. Ο Σβίγγος διαπιστώνει ότι τα κόκκαλα από το κουτί του, έχουν κάνει φτερά! Συναγερμός!!… Το «ηφαίστειο» της κόντρας που είχε να κάψει για χρόνια ανάμεσα στα δύο χώρια είναι έτοιμο να ξυπνήσει και πάλι.

22.00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 3:  Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος… Δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους. Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν την σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει … Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη είναι αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδερφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης. Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και Διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μία προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

20.00 Ο Παράδεισος Των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 2:  Οι τραγικές εξελίξεις έχουν αφήσει τον Ντίνο σε κατάσταση σοκ. Ο συνεταίρος και αδερφικός του φίλος βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται άλλον. Επιπλέον τα εγκαίνια του μαγαζιού πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια τόσο μακριά. Μέσα σε όλα αυτά εμφανίζονται και δύο αστυνόμοι που αντί να βοηθούν στην λύση του μυστήριου του θανάτου του Αριστείδη, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Γιατί η Μιράντα προσπαθεί να αποφύγει να δώσει κατάθεση και πως θα αντιδράσει η Αμαλία όταν καταλάβει ότι οι δικοί της επιμένουν να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε;

21.00 Σασμός, II στον ALPHA

Επεισόδιο 2:  Θολωμένη από θυμό για την δολοφονία του Άγγελου, η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για το φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στη Στέλλα, για την απόφασή της να υπερασπιστεί τον Μαθιό. Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μία χάρη από τον παπα-Μιχάλη. Η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά, ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση. Ο μεγάλος φόβος του παπα- Μιχάλη ξυπνά: Η άφιξή αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον.

18.50 Άγρια Γη στο SKAI

Επεισόδιο 2: Στο παρελθόν, η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να κρατήσει το παιδί, καρπό του έρωτά τους αλλά εκείνος επιμένει να κάνει έκτρωση. Τότε εκείνη, οργανώνει, με τη βοήθεια του φίλου της, του Χρήστου, ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης, που θα αλλάξει δραματικά τις ζωές όλων. Ο μικρός Νικόλας εξαφανίζεται και σημαίνει συναγερμός στο σπίτι της οικογένειας Γαλάνη, ενώ ταυτόχρονα η Μυρτώ, η μητέρα του, πηγαίνει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Τα νέα όμως από το μαιευτήριο δεν είναι ακριβώς αυτά που περίμεναν. Η μικρή Ελπίδα είναι σοκαρισμένη από την απαγωγή του Νικόλα, που έγινε μπροστά στα μάτια της. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας καταφέρνει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του. Στο παρόν, η Ελπίδα περνάει κρίση στον γάμο της με τον Στέφανο, εξαιτίας της υπερβολικής ζήλιας του. Νοσταλγεί ακόμη τον παιδικό της φίλο, τον Νικόλα. Η Όλγα έχει εξελιχθεί σε σημαντική επιχειρηματία της περιοχής. Δείχνει αδυναμία στον Αλέξη, τον γιο που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, τον Αντώνη. Παράλληλα, ο τραυματισμένος Άρης μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα.

21.00 Γλυκάνισος στο SKAI

Επεισόδιο 2: Ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα. Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του. Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά, από την οικογένεια Δεμίρη. Δίπλα της, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας. Κι ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα. Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα.

21.00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 02:  Ο Λυκούργος έχει στα χέρια του ένα βίντεο το οποίο αποφασίζει να δώσει στον Κουράκο. Η Μαργαρίτα εντοπίζει ένα πτώμα στο βουνό και ειδοποιεί τις Αρχές. Σύντομα αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τον Ανέστη. Ο Πότης διαρρέει τα νέα στο χωριό, η Ευτυχία τρομοκρατείται και η Άννα προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Δημοσθένης πείθει τον Στάθη να κατέβει μαζί του στον συνδυασμό ως δημοτικός σύμβουλος. Εκείνος όμως δηλώνει στην Εύα πως είναι διστακτικός με αυτό το βήμα. Την ίδια πρόταση κάνει και ο Ισίδωρος στη Χάιδω, η οποία δεν αργεί να πει το «ναι». Ο Μάνος και η Μαρίνα ενημερώνουν την Αντιγόνη πως η μικρή Αγγελική θα μείνει μαζί τους στη Μάνη κι εκείνη μένει άναυδη. Ο Χρήστος συμβουλεύει τον Αλέξη να ασχοληθεί με την εστίαση, αλλά εκείνος έχει ακόμα το μυαλό του στη Μυρτάλη. Αποφασίζει να την επισκεφθεί και να της μιλήσει με ειλικρίνεια για την ψυχολογική του κατάσταση και, για πρώτη φορά, η Μυρτάλη δείχνει κατανόηση.

Ταινίες

21.00 Η Κρυφή Ζωή Tου Γουόλτερ Μίτι (The Secret Life Of Walter Mitty) στο OPENTV

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Μπέν Στίλερ. Παίζουν: Μπέν Στίλερ, Σών Πέν, Κρίστεν Ουίγκ.

Όταν η εργασία του Ουόλτερ και των συναδέλφων του κινδυνεύει εκείνος ξεκινά για μια περιπέτεια που θα τον οδηγήσει σε ένα παγκόσμιο ταξίδι.

22.15 Σε 60 Δευτερόλεπτα (Gone In 60 Seconds) στο SKAI

[Περιέχει σκηνές με βία και απρεπή εκφορά λόγου]

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής 2000.

Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Σένα. Σενάριο: Χ. Μπ. Χαλίκι, Σκοτ Ρόζενμπεργκ. Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Αντζελίνα Τζολί, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Ντελρόι Λίντο, Τζιοβάνι Ρίμπισι, Σκοτ Κάαν, Τίμοθι Όλιφαντ.

Ο Ράνταλ Ρέινς, γνωστός στον χώρο του υποκόσμου και ως Μέμφις, αποφασίζει να αποσυρθεί από τα παράνομα κυκλώματα που ήταν μπλεγμένος ως τώρα. Σύντομα όμως αναγκάζεται να επιστρέψει στα πράγματα, για να βοηθήσει αυτή τη φορά τον αδελφό του, που βρίσκεται όμηρος στα χέρια μιας συμμορίας διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων. Αν δεν προλάβει να κλέψει για λογαριασμό τους 50 συλλεκτικά αυτοκίνητα μέσα σε μια νύχτα, ίσως να μην ξαναδεί ποτέ τον αδελφό του ζωντανό.

22:45 Νομοταγείς Τύποι στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2012.

Σκηνοθεσία: Φίσερ Στίβενς, Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν, Τζουλιάνα Μάργκουλις, Άλαν Άρκιν.

Ο Βαλ αποφυλακίζεται ύστερα από 30 χρόνια κάθειρξης. Στην πόρτα της φυλακής τον περιμένει ο πρώην κολλητός του, ο οποίος προσφέρεται να τον φιλοξενήσει. Μαζί με τον τρίτο της παρέας, τα πάλαι ποτέ αχώριστα φιλαράκια θα ζήσουν μια ημέρα βγαλμένη από τα παλιά.

23.45 Φαντάσματα στην Πόλη στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία, τουρκικής και γαλλικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Άζρα Ντενίζ Οκιάι. Παίζουν: Ντιλάιντα Γκουνές, Ναλάμ Κουριτσίμ, Μπερίλ Καγιάρ.

Ενώ η Τουρκία παραλύει από ανεξήγητα μπλακ άουτ, οι ζωές τεσσάρων εντελώς διαφορετικών ανθρώπων διασταυρώνονται σε μια υποβαθμισμένη γειτονιά της Κωνσταντινούπολης που βρίσκεται στο στάδιο της ανάπλασης για τη ‘Νέα Τουρκία’.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b