MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τα λευκά μαλλιά γίνονται κίνημα και οι εταιρείες το κατάλαβαν – Η υπόθεση LaFlamme

«Παραμένω σε κατάσταση σοκ. Στα 58 μου, πίστευα ότι προλάβαινα να διηγηθώ πολλές ακόμα από τις ιστορίες που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα των ανθρώπων», δήλωσε πριν λίγο καιρό η Lisa LaFlamme, τη στιγμή που έμαθε ότι απολύθηκε για τα γκρίζα της μαλλιά.

Credits: pexels
Monopoli Team

Τον Αύγουστο του 2022 κι όχι του 1902, το όνομα της Lisa LaFlamme έγινε συνώνυμο του ηλικιακού ρατσισμού. Το CVT News του Καναδά την απέλυσε μετά από 35 χρόνια καριέρας για… τρίχες (κυριολεκτικά) επειδή σταμάτησε να βάφει τα γκρίζα μαλλιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeyoncé και Tiffany & Co φέρνουν την «Αναγέννηση» στη δεύτερη συνεργασία τους12.09.2018

Τι κι αν η αιτία της απόλυσής της ήταν για εκείνη μια τεράστια έκπληξη, η απόφαση παρέμεινε οριστική και αμετάκλητη, προκαλώντας έναν δικαιολογημένο παγκόσμιο αναβρασμό προς ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά δίκτυα. «Παραμένω σε κατάσταση σοκ. Στα 58 μου, πίστευα ότι προλάβαινα να διηγηθώ πολλές ακόμα από τις ιστορίες που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητά των ανθρώπων», ήταν τα λόγια της λίγο μετά την ανακοίνωση της απόλυσής της.

Κι ενώ στους άνδρες θεωρούνται γοητεία, τα γκρι μαλλιά πάνω στις γυναίκες αναχαιτίζουν την πρόοδο και την εξέλιξη. Κάπως έτσι, με ένα ολιγόλεπτο βίντεο, η LaFlamme ευχαρίστησε μέσω του Twitter τους συνεργάτες της, αλλά και τους τηλεθεατές για την αγάπη και τη στήριξη παρά τη λύπη και το σοκ.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b