MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΕΥΝΑ

Στα ύψη και η τιμή της πίτσας: Οι φθηνότερες και οι ακριβότερες στην Αττική

Eρευνα του Pricefox αναλύει τις τιμές τόσο ανά την Ελλάδα όσο και στην Αττική όπου σημειώνονται τεράστιες διαφορές σε τιμές – Ως και τα 25,8 ευρώ στη Γλυφάδα, αλλά και από 5 ευρώ σε Αιγάλεω, Πειραιά.

Πηγή: Pixabay
Monopoli Team

Το ράλι αυξήσεων επηρεάζει ολοένα και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες. Μία από τις κατηγορίες είναι και το γρήγορο φαγητό, αφού με τα σουβλάκια πλέον να έχουν ξεπεράσει τα 3 ευρώ σε πολλές περιοχές, αλλά και την άνοδο στην τιμή του καφέ, πλέον παρατηρούνται αυξήσεις και στις τιμές της πίτσας.

Η έρευνα του Pricefox για τον Ελ. Τύπο αναλύει τις τιμές πόσο ανά την Ελλάδα όσο και στην Αττική όπου σημειώνονται τεράστιες διαφορές σε τιμές. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να βρει μια μέση πίτσα με σχεδόν 26 ευρώ στη Γλυφάδα, ενώ μπορεί να αγοράσει μία αντίστοιχου μεγέθους με 5 ευρώ στη Νίκαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί αποχωρούν οι εργαζόμενοι από τις δουλειές τους το καλοκαίρι;12.09.2018

Σύμφωνα με την έρευνα στην Αττική, μέση τιμή έχει εδραιωθεί πλέον στα 9,8 ευρώ. Η πιο ακριβή πίτσα φιγουράρει στα 25.8 ευρώ στη Γλυφάδα. Την πεντάδα τις ακρίβειας συμπληρώνουν στην Αττική, η Κηφισιά με μέγιστη τιμή στα 24 ευρώ, το Κολωνάκι στα 23.5 ευρώ, η Νέα Σμύρνη στα 19.3 ευρώ και το Ψυχικό στα 19 ευρώ (μέγιστες τιμές). Τις πιο φθηνές πίτσες μπορεί κανείς να βρει στις περιοχές Αιγάλεω, Περιστέρι, Καλλιθέα, Πειραιά και Νίκαια από περίπου 5 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b