MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Καβάλα: Οι παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε

Ατελείωτες χρυσές αμμουδιές που βρέχονται από τιρκουάζ νερά σάς περιμένουν στη «γαλάζια πολιτεία» της Μακεδονίας. Ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Καβάλας για αξέχαστες βουτιές.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Χτισμένη αμφιθεατρικά δίπλα στη θάλασσα, η Καβάλα είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας. Η «γαλάζια πολιτεία» της Μακεδονίας συνδυάζει Ιστορία και σύγχρονη ζωή, γευστικές απολαύσεις, αρχαιολογικές περιηγήσεις και εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑιδηψός: Για spa και βουτιές στη Βόρεια Εύβοια12.09.2018

Στην Καβάλα θα βρείτε υπέροχες αμμουδερές παραλίες με πεντακάθαρα νερά σε μικρή απόσταση από την πόλη, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνες των νησιών. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νομού για αξέχαστες βουτιές.

Οι τοπ παραλίες της Καβάλας

Αμμόλοφοι

Σε απόσταση 20 χλμ. από την Καβάλα και 2 χλμ. από την περιοχή της Νέα Περάμου, οι Αμμόλοφοι σου δίνουν στην αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό νησί. Τρεις μαγευτικοί κολπίσκοι, με ψιλή άμμο και γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς ντόπιους και ξένους επισκέπτες που αναζητούν χαλάρωση σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Στους Αμμόλοφους θα βρείτε beach bars, θαλάσσια σπορ αλλά και πιο ήσυχες γωνιές για να κάνετε τις βουτιές σας.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b