MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι»: Ο Οζι Όσμπορν δεν θέλει να πεθάνει στις ΗΠΑ και επιστρέφει στην Αγγλία

Την επιστροφή του στην Αγγλία προανήγγειλε ο Όζι Όσμπορν αφού «δεν θέλει να πεθάνει στην τρελή Αμερική» – Ο τραγουδιστής που διαμένει στο Μπέβερλι Χιλς για πάνω από 25 χρόνια θέλει να επιστρέψει με την σύζυγό του, Σάρον, στην Ευρώπη.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Την επιστροφή του στην Αγγλία προανήγγειλε ο Όζι Όσμπορν αφού «δεν θέλει να πεθάνει στην τρελή Αμερική». Ο τραγουδιστής που διαμένει στο Μπέβερλι Χιλς για πάνω από 25 χρόνια θέλει να επιστρέψει με την σύζυγό του, Σάρον, στην Ευρώπη και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις με πυροβολισμούς σε σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέισον Στέιθαμ: Στη Σχοινούσα για οικογενειακές διακοπές ο σταρ του Χόλιγουντ12.09.2018

Ο Οσμπορν είπε πως «όλα είναι γ***** γελοία» στις ΗΠΑ και συμπλήρωσε: «Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι κάθε μέρα. Ένας Θεός ξέρει πόσοι άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί σε σχολεία. Και είναι και αυτός ο μαζικός πυροβολισμός στο Λας Βέγκας σε εκείνη τη συναυλία… Είναι εντελώς τρελό».

Παρά το γεγονός ότι το νεκροταφείο Forest Lawn της Καλιφόρνια είναι το προτιμώμενο μέρος ταφής διασημοτήτων όπως ο Paul Walker, η Brittany Murphy και η Bette Davis, ο Όζι ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b