MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Έφοδος του FBI στην έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στη Φλόριντα

Στο στόχαστρο του FBI φαίνεται πως βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αφού όπως ο ίδιος ανακοίνωσε ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν έφοδο στην πολυτελή έπαυλή του στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα.

Πηγή: YouTube
Monopoli Team

Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (8/8) ότι πράκτορες του FBI έκαναν έφοδο στην πολυτελή έπαυλή του στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα. Η έρευνα στο διάσημο Μαρ-α-Λάγκο, παρότι «συνεργάστηκα με τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες», δεν ήταν «ούτε απαραίτητη ούτε προσήκουσα», ανέφερε ο κ. Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Ομπάμα μέχρι τη Μέρκελ: Πώς θα έμοιαζαν οι πολιτικοί εάν πρωταγωνιστούσαν σε διάσημες ταινίες τρόμου;12.09.2018

«Το έθνος μας ζει μαύρες μέρες, το όμορφο σπίτι μου, το Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, πολιορκείται και ερευνάται και έχει καταληφθεί από πολυάριθμους πράκτορες» του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας, επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος. Κατήγγειλε πως υφίσταται «πολιτικό διωγμό», ενώ διαμαρτυρήθηκε κατά της δράσης του FBI, ενώ ισχυρίστηκε ότι «έσπασαν ακόμη και το χρηματοκιβώτιο μου».

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b