MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

5 ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο καύσωνας

Στις ταινίες αυτές ο καύσωνας φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές των χαρακτήρων.

Monopoli Team

Δεν είναι απλώς «λίγη ζέστη». Ο καύσωνας είναι ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο που μπορεί να αλλάξει τις ζωές μας με πολλούς τρόπους. Στις ταινίες αυτής της λίστας, ο καύσωνας δεν βρίσκεται απλώς στο φόντο, αλλά καθοδηγεί την πλοκή με καθοριστικό τρόπο, τόσο που θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες.

Rear Window (1954)

Σε αυτή την κλασική ταινία του Alfred Hitchcock, o φωτορεπόρτερ πρωταγωνιστής L.B. Jeffries αναγκάζεται να περάσει ένα ιδιαίτερα ζεστό καλοκαίρι στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, αναρρώνοντας από ένα τραύμα στο πόδι. Μην έχοντας τι άλλο να κάνει, περνάει το χρόνο του κοιτώντας έξω από το παράθυρο, μέχρι που συνειδητοποιεί ότι έχει άθελά του γίνει μάρτυρας σε ένα έγκλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ δική μας λίστα με ταινίες που μάς βάζουν απευθείας σε καλοκαιρινό mood12.09.2018

Σε μία σκηνή της ταινίας, ένα ζευγάρι εμφανίζεται να κοιμάται σε ένα στρώμα στην έξοδο κινδύνου του κτιρίου τους, μια συνηθισμένη πρακτική για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης την εποχή εκείνοι, οι οποίοι μετέφεραν τα στρώματά τους έξω από τα παράθυρά τους για να αποφύγουν τη ζέστη μέσα στα διαμερίσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b