Σε θερινό είπα μπύρα θα κεράσω: Η Μαρίνα Σπανού στο Faliro Summer Theater
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ Μαρίνα Σπανού στην εκπνοή του καλοκαιριού παίρνει την κιθάρα της και μας καλεί σε μια αθηναϊκή μουσική περιπλάνηση στο Faliro Summer Theater.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜετά τις πρώτες χειμερινές της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο και στην Πάτρα και φυσικά στο αθηναϊκό Fuzz τον Δεκέμβριο και στο Anodos Live Stage τον Μάιο, η Μαρίνα Σπανού επιστρέφει στην Αθήνα, για ένα μοναδικό και άκρως καλοκαιρινό live.
Στην εκπνοή του καλοκαιριού παίρνει την κιθάρα της και μας καλεί σε μια αθηναϊκή μουσική περιπλάνηση, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Faliro Summer Theater.
”Αν μαζέψουμε όλες τις μπύρες που θέλαμε να κεράσουμε και κάτι μισές μελωδικές γραμμές ίσως η Αθήνα ερωτευτεί ξανά.
Λίγο πριν διπλώσουν τα παρεό και σβήσουν τα ροζ του ουρανού, εμείς τραγουδάμε. Τραγουδάμε και αγαπιόμαστε” λέει η Μαρίνα Σπανού και μάς προσκαλεί στη συναυλία της.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Bella Ciao#51: «Τζένη Τζένη»- Ο Νίκος Καραθάνος αποχαιρετά έναν κόσμο που δεν υπάρχει πια
- Hot or Not #236: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
- Αυτό το ΣΚ βλέπουμε Scrubs: Η αγαπημένη ιατρική κωμωδία έχει πάλι εφημερία
- Πού θα φάμε το πρώτο brunch του φθινοπώρου;
- Η Τζωρτζίνα Κακουδάκη φέρνει το θέατρο στους δρόμους της Κοζάνης