MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

5 στάσεις στην Αθήνα για όσους θέλουν το καλοκαίρι να κρατήσει… λίγο ακόμη

Κλέβουμε λίγες ακόμα καλοκαιρινές στιγμές σε πέντε στέκια της πόλης, στα οποία το καλοκαίρι δεν τελειώνει… ποτέ.

Photo by Louis Hansel on Unsplash
Photo by Louis Hansel on Unsplash
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Κάθε φορά που μπαίνει ο Σεπτέμβριος υπάρχουν εκείνοι που ξεκινούν τα “Καλό χειμώνα”, υπάρχουν άλλοι που κάνουν τα γνωστά αστεία για τις “32 Αυγούστου” και υπάρχουμε κι εμείς που ψάχνουμε μια πιο.. ομαλή μετάβαση στο φθινόπωρο -και για να είμαστε ειλικρινείς ίσως θέλουμε το καλοκαίρι να κρατήσει λίγο ακόμα.

Ευτυχώς ζούμε σε μία πόλη, όπου ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μάς βρίσκει σχεδόν πάντα με λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες και πολύ ήλιο. Έτσι, μπορούμε ακόμα να “κλέψουμε” λίγες καλοκαιρινές στιγμές, απολαμβάνοντας τον καφέ και το ποτό μας σε πέντε αγαπημένα μας στέκια, στα οποία το καλοκαίρι δεν τελειώνει… ποτέ!

Nazare Surf Bar


Η Μαρίνα Ζέας είναι κατεξοχήν ο αγαπημένος μας προορισμός, όταν θέλουμε να ζήσουμε λίγο ακόμη καλοκαίρι -όχι μόνο λόγω του πανέμορφου λιμανιού, αλλά και γιατί φιλοξενεί το Nazare Surf Bar. Όπως δηλώνει και το όνομα του, το Nazare είναι surf bar και μάλιστα το πρώτο στην Ελλάδα! Μπορεί λοιπόν να μην πάμε για surfing, αλλά το Nazaré, με το άκρως καλοκαιρινό design, σίγουρα θα το επισκεφτούμε, για να ξεφύγουμε λίγο από την πόλη -παρέα πάντα με ένα εξωτικό tiki cocktail.
Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

CHE Cocina y Barra Sudamericana
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHE Cocina Sudamericana (@che_piraeus)


Παραμένουμε στον Πειραιά, για να σας μιλήσουμε για άλλο ένα “διαμαντάκι” που μας βάζει πάντα σε καλοκαιρινό mood. Φυσικά, μιλάμε για το Che, το αγαπημένο μας λατινοαμερικανικό εστιατόριο και μπαρ της περιοχής, το οποίο απλά δεν γίνεται να μην σε ταξιδέψει σε άλλα μέρη -και εποχές. Με την άκρως exotic αισθητική του και τα δροσερά cocktails του, θα ξεχάσετε σίγουρα ότι μπήκε ο Σεπτέμβριος!
Καραΐσκου 151, Πειραιάς

Coyoacan


Όπως το μικρό του αδερφάκι στην Ηρακλειδών, έτσι και αυτό στη Βάρκιζα υπόσχεται να σου θυμίσει ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν τελειώνει ποτέ! Κάθε καλοκαίρι το Coyoacan στο Θησείο μετατρέπεται σε Coyoacan Playa και μεταφέρεται στο Varkiza Resort, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικά μεξικάνικα πιάτα, αυτή τη φορά όμως δίπλα στη θάλασσα. Και αν αυτή η σκέψη δεν σας βάζει αμέσως σε καλοκαιρινή διάθεση, τότε αρκεί να το επισκεφτείτε και να αφήσετε το ειδυλλιακό τοπίο να σας συνεπάρει.
Coyoacan Playa, Varkiza Resort, Ακτή Βάρκιζας, Βάρκιζα

Bolivar


Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το Bolivar. Ο πλέον απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της παραλιακής, το Bolivar είναι εκεί για να σε υποδεχτεί από το πρωί για καφέ -και απίστευτο brunch, την υπόλοιπη ημέρα για φαγητό και το βράδυ για απίθανα cocktails και ποτά μέχρι το πρωί! Ακόμα κι αν έχεις πλέον μπει σε ρυθμούς φθινοπώρου, δεν γίνεται να μην σε παρασύρει το πιο όμορφο beach bar της πόλης, με τους ψηλούς φοίνικες και τη θέα στην θάλασσα.
Bolivar, Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος

Luv n Roll House
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LUV N ROLL HOUSE (@luvnroll_house)


Στην οδό Καραϊσκάκη, 500 μέτρα από την Ακρόπολη βρίσκεται το ολοκαίνουριο Luv n Roll House -αν το όνομα σας ακούγεται γνώριμο, αυτό είναι γιατί αποτελεί δημιουργία των ανθρώπων πίσω από το διάσημο ομώνυμο τατουατζίδικο στα Μελίσσια. Πλέον λοιπόν -είτε γνωρίζετε το Luv n Roll είτε όχι- μπορείτε να επισκεφτείτε τον πολυχώρο τέχνης Luv n Roll House, ο οποίος φιλοξενεί μία από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες ταράτσες στην πόλη, η οποία χάρη στο design του θυμίζει κάποιο εξωτικό beach bar σε κάποια μακρινή παραλία, παρ’ όλο που έχει θέα την Ακρόπολη.
Καραϊσκάκη 14, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε αγαπημένα μεξικάνικα spots στην Αθήνα που μας “ταξιδεύουν” στην Λατινική Αμερική12.09.2018

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b