MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μαλάικα Μιχάμπο: Από το σκάμμα του μήκους, στις παρτιτούρες για πιάνο

Η Μαλάικα Μιχάμπο είναι η πρωταθλήτρια κόσμου και ολυμπιονίκης στο μήκος, τις ώρες έξω από το στάδιο «ταξιδεύει» στις νότες των αγαπημένων της Σοπέν και Σούμπερτ.

Monopoli Team

Η Μαλάικα Μιχάμπο είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο μήκος γυναικών τα τέσσερα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις. Η 28χρονη Γερμανίδα πριν από μερικές ημέρες διατήρησε τον παγκόσμιο τίτλο της στο Όρεγκον, με επίδοση στα 7.12μ.

Ένα χρυσό μετάλλιο που ήρθε να προστεθεί σε αυτά από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου το 2018, από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα το 2019 και κυρίως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάργκαρετ Άτγουντ: Η συγγραφέας του “Handmaid’s Tale” πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο με “άκρως προσωπικά διηγήματα”12.09.2018

Από πατέρα από την Τανζανία και μητέρα από τη Γερμανία και με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μανχάιμ, η Μιχάμπο έχει βρει έναν τρόπο αποσυμπίεσης από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις σκληρές προπονήσεις, την κλασική μουσική και το πιάνο.

Σε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Concerti η Μιχάμπο αποκάλυψε πως την κλασική μουσική την ανακάλυψε το 2016, σε ηλικία 22 ετών και μαγεύτηκε. Αμέσως άρχισε μαθήματα πιάνου και όσο περνούσε ο καιρός όλο και με περισσότερο πάθος εμβάθυνε στις σπουδές της με αγαπημένους της δημιουργούς τον Φρεντερίκ Σοπέν και τον Φραντς Σούμπερτ.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b