MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Η δύναμη του να είσαι «αντιπαθητική» γυναίκα: Το ανατρεπτικό fashion film της Millicent Hailes

Μια φωτογράφος μιλά για την δύναμη που κρύβεται στο να μην είσαι αρεστή σε όλους.

@MillicentHailes
Monopoli Team

Πόσο συχνά σκέφτεστε τη γνώμη των άλλων; Πόσο επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητά σας, διαμορφώνοντας τελικά την ίδια την εικόνα που έχετε εσείς για τον εαυτό σας; Τι θα γινόταν αν όλοι μας μπορούσαμε όχι μόνο να αποδεχτούμε ότι δεν γίνεται να είμαστε συμπαθείς σε όλους, αλλά και να αντλήσουμε δύναμη από αυτή την παραδοχή;

Η Millicent Hailes είναι μια “αντιπαθητική” γυναίκα.

«Δεν χωράω πια σε μικρούς, ήσυχους, μερικές φορές αόρατους χώρους. Πηγαίνω πέρα ​​από εκεί που πρέπει να πάει μια συμπαθής γυναίκα», λέει.

Είναι creative director με έδρα το Λος Άντζελες και το Λονδίνο, που πέρασε την τελευταία δεκαετία ξεχωρίζοντας από τα όρια της σύγχρονης γυναικείας ζωής – σύνορα που, όπως πιστεύει, είναι λιγότερο διαπερατά από ό,τι μπορεί να επιτρέπει ο πολιτισμός. Από τότε που αποφοίτησε από το LCF το 2012, η ​​Hailes στράφηκε στη φωτογραφία και τη δημιουργία ταινιών, συνεργαζόμενη με μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους πρωταγωνιστές της pop κουλτούρας – Billie Eilish, Dorian Electra, Migos και Young Thug – ενώ η προσωπική της δουλειά αντανακλά τις έννοιες της επιθυμίας και της αποδοχής μέσα από εικόνες strip clubs και γυναικών bodybuilders.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFenty Hair: Η Rihanna θα λανσάρει σειρά μαλλιών12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b