MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Nefeli Hotel: Απόδραση στη Σκύρο, το «διαφορετικό» νησί των Σποράδων

Συνδυάζοντας την άψογη φιλοξενία, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την διακριτική πολυτέλεια, το Nefeli Hotel βρίσκεται στην ιδιαίτερη Σκύρο, ένα νησί για όλες τις εποχές στην καρδιά του Αιγαίου.

Monopoli Team

Σκύρος: Η ήρεμη δύναμη των Σποράδων

Η Σκύρος, το μεγαλύτερο νησί των Σποράδων, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το νησί που τα έχει όλα. Συνδυάζοντας μοναδικά το κυκλαδίτικο στοιχείο με το «πράσινο» των Σποράδων – αφού το νότιο τμήμα του νησιού θυμίζει Κυκλάδες ενώ το βόρειο καλύπτεται από πευκοδάσος και πυκνή βλάστηση, όπως συνηθίζεται στα νησιά των Σποράδων – είναι ένα ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές.

Την ίδια στιγμή στη Σκύρο μπορεί κανείς να χαρεί το σπάνιας ομορφιάς φυσικό τοπίο, τις πανέμορφες παραλίες, το φαγητό και συγκεκριμένα τα ολόφρεσκα θαλασσινά και τη φημισμένη αστακομακαρονάδα, να βρει μοναδικά κεραμικά και να διασκεδάσει στα μπαράκια της Χώρας.

Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου, Κάστρο

Ένα «διαφορετικό» νησί για όλες τις εποχές και όλα τα γούστα

Εάν είστε λάτρεις της φύσης, στη Σκύρο θα βρείτε μοναδικά είδη από ζώα και φυτά, όπως το Σκυριανό αλογάκι, που δεν το συναντάμε πουθενά αλλού στον κόσμο, τη μαύρη τουλίπα και την άγρια ορχιδέα, καθώς και το σπάνιο γεράκι «μαυροπετρίτη».

Ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης πολλών σπορ, όπως πεζοπορίες σε πανέμορφα φυσικά μονοπάτια, ορειβασία, αναρρίχηση, ποδηλασία, wind surfing, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, ενώ παράλληλα προσφέρεται για off-road διαδρομές με μηχανή ή με 4×4 οχήματα.

Σκυριανό αλογάκι

Ανάλογα και με την εποχή που θα επισκεφτείτε την Σκύρο θα ζήσετε από κοντά λαϊκές παραδοσιακές πτυχές του νησιού, όπως τα πολυάριθμα πανηγύρια, τον παραδοσιακό Σκυριανό γάμο και άλλα.

Επισκεφτείτε τα μουσεία, το αρχαιολογικό και λαογραφικό (Μάνου και Αναστασίας Φαλτάιτς), το Σκυριανό Σπίτι και την έκθεση του Σκυριανού γλύπτη Γεωργίου Λάμπρου, την προϊστορική οχυρωμένη πόλη στο Παλαμάρι και το αρχαίο λατομείο στα Πουριά και θαυμάστε την θέα του Αιγαίου από την πλατεία της Αιώνιας ποίησης.

Παραλία Μαρκέσι

Στη Σκύρο βρίσκονται μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας. Πεντακάθαρα νερά, θαλάσσιες σπηλιές , όμορφα τοπία, με χρυσαφένιες αμμουδιές ή μαργαριταρένια βότσαλα, σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να απολαύσετε τις παραλίες της Σκύρου κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σκύρος απέχει περίπου 4 ώρες από την Αθήνα, απόσταση που την καθιστά προσιτή ακόμα και για μια απόδραση ενός Σαββατοκύριακου.

Μαγαζιά – Μώλος

Η διαμονή στο Nefeli Hotel

Με προδιαγραφές 4**** και διακοσμημένο με βάση οικολογικά υλικά, το ξενοδοχείο Νεφέλη συνδυάζει την άψογη φιλοξενία, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την διακριτική πολυτέλεια, αποτελώντας μία από τις καλύτερες επιλογές για διαμονή στο νησί.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Σκύρου. Σε μικρή απόσταση μπορείτε να βρείτε την κεντρική πλατεία του νησιού και πολλά εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, ενώ η κοντινότερη παραλία βρίσκεται σε απόσταση 300μ.

Αποτελείται συνολικά από 5 κτίρια, καθένα από τα οποία έχει διακοσμηθεί μ’ ένα ιδιαίτερο στυλ. Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες δωματίων – standard, executive, παραδοσιακά και antique studios, family rooms, suites – για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επισκέπτη, με παροχές που δημιουργούν ταυτόχρονα την αίσθηση της άνεσης αλλά και της απόδρασης από το σπίτι.

Τα δωμάτια

Μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας ανάμεσα στο κτίριο Νεφέλη (που περιλαμβάνει δωμάτια standard, superior, executive για 2 άτομα και executive για 2 – 4 άτομα), τα Σκυριανά σπίτια (διαμερίσματα πιστά αντίγραφα των Σκυριανών σπιτιών), το Πέτρινο Κτίριο (με δύο επίπεδα, χτισμένα εξωτερικά με παραδοσιακή πέτρα του νησιού και εσωτερικά διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες), το Μοντέρνο Πέτρινο (το νέο πέτρινο κτίριο που συνδυάζει παραδοσιακό και μοντέρνο), τη Νέα Πτέρυγα (τα σύγχρονα δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν μπαλκόνι και θέα στον κήπο, την πισίνα και τη Χώρα), την πολυτελή σουίτα (την αυτόνομη άνετη κατοικία με ιδιωτική αυλή, είσοδο, ιδιωτική πισίνα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις) και τις βίλες Ληνώ (τις τρεις ανεξάρτητες κατοικίες (2-4 ατόμων) στην περιοχή Ληνώ, όπου η κάθε μία έχει την ιδιωτική πισίνα της).

Οι γενικότερες παροχές & οι δραστηριότητες

Εκτός από τη μεγάλη γκάμα σε είδη δωματίων, το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα 220τμ και snack bar, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για μια ζεστή ημέρα που το μόνο που αποζητά κανείς είναι να χαλαρώσει κάτω από τον ήλιο χωρίς μετακινήσεις.

Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, ενώ το ξενοδοχείο περιβάλλεται από κήπο, με τοπικά φυτά και δέντρα με φρούτα που μπορεί κανείς να κόψει ακόμη και από το μπαλκόνι του.

Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου και να δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις από την ποιοτική σπιτική μεσογειακή διατροφή που προτείνει. Όλα τα προϊόντα είναι οικολογικά από την ιδιωτική φάρμα του ξενοδοχείου, ενώ κάθε πρωί (07:00-11:00πμ) θα σας περιμένει μπουφές, με παραδοσιακές γεύσεις!

Από την κάβα των κρασιών θα μπορείτε να δοκιμάσετε ελληνικά ιδιαίτερα κρασιά, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με απαλή μουσική στο ήρεμο περιβάλλον της πισίνας, με θέα το κάστρο.

Για τη διασκέδασή σας υπάρχει καραόκε αλλά και επιτραπέζια για όσους αγαπούν τα παιχνίδια, αλλά και δανειστική βιβλιοθήκη για τους φίλους της λογοτεχνίας.

Χρησιμοποιήστε το τηλεσκόπιο για μια μοναδική «περιπλάνηση» στον έναστρο ουρανό, μετακινηθείτε με κάποιο από τα ποδήλατα του ξενοδοχείου για να γνωρίσετε κάθε άκρη του νησιού ή παρακολουθήστε μαθήματα kick-boxing.

Για τους λάτρεις του καπνού διατίθενται μοναδικά χειροποίητα πούρα, cohiba, cuaba, montechristo.

Να σημειωθεί επιπλέον, πως το ξενοδοχείο αναλαμβάνει την οργάνωση γάμων, βαπτίσεων αλλά και άλλων εκδηλώσεων.

Το εστιατόριο

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Νεφέλη προσφέρει στους πελάτες του, ποιοτική σπιτική μεσογειακή διατροφή.

Όλα τα προϊόντα είναι καθαρά οικολογικά και τα περισσότερα προέρχονται από την ιδιωτική φάρμα του ξενοδοχείου. Εδώ θα δοκιμάσετε αγνό Σκυριανό αγριοκάτσικο, ψάρια ημέρας, αστακό κατά παραγγελία, Σκυριανά τυριά, παραδοσιακές πίτες και άλλες νόστιμες παραδοσιακές συνταγές.

Τα πιάτα του μενού αλλάζουν καθημερινά ανάλογα με τις φρέσκιες πρώτες ύλες που θα βρεθούν στην αγορά, ενώ από την ανοιχτή κουζίνα, θα μπορείτε να δείτε τα φρέσκα προϊόντα που παρουσιάζονται μπροστά σας, πριν μαγειρευτούν.

Η μεσογειακή Ελληνική κουζίνα, με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα συνδυάζεται με μια ποικιλία από εκλεκτά κρασιά.

Στην εσωτερική κλιματιζόμενη και εξαεριζόμενη αίθουσα του ξενοδοχείου ή πλάι στην πισίνα με φόντο την Χώρα και το κάστρο της Σκύρου, απολαύστε το μεσημεριανό ή το βραδινό σας, με τη συνοδεία επιλεγμένης μουσικής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ξενοδοχείο Νεφέλη
Σκύρος
Επικοινωνία: 22220 91964, [email protected]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b