MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ζιλιέτ Μπινός: Οι λόγοι που οδήγησαν τη Γαλλίδα σταρ να απορρίψει τρεις φορές τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Τους λόγους για τους οποίους απέρριψε τρεις προτάσεις συνεργασίας με τον σπουδαίο Αμερικανό σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ εξήγησε σε συνέντευξη της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός.

Φωτογραφία: Wikimedia Commons
Monopoli Team

Φαίνεται ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Ζιλιέτ Μπινός είχε τουλάχιστον τρεις ευκαιρίας να συνεργαστεί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ωστόσο έπρεπε να τις απορρίψει όλες.

Όπως αποκάλυψε η Γαλλίδα σταρ στο περιοδικό Variety, ταυτόχρονες υποχρεώσεις την απέτρεψαν από το να συνεργαστεί με τον μεγάλο Αμερικανό Σκηνοθέτη στις ταινίες «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία», «Η Λίστα του Σίντλερ» και «Τζουράσικ Παρκ».

Πως εξηγεί το γεγονός

Η δημοφιλής ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ο Σπίλμπεργκ της υπενθύμισε το γεγονός προσφάτως. «Την πρώτη φορά συνέβη με το ‘Ιντιάνα Τζόουνς 3’, επειδή εκείνη την περίοδο συμμετείχα στο ‘Οι εραστές της γέφυρας’ του Λεός Καράξ. Τη δεύτερη φορά με τη ‘Λίστα του Σίντλερ’, επειδή ήμουν έγκυος και μετά με τους ‘δεινόσαυρους’, επειδή είχα ήδη δεσμευθεί για το ‘Τρία Χρώματα: Η Μπλε ταινία’. Θα είχε πλάκα να είχα συμμετάσχει στο ‘Τζουράσικ Παρκ’, να δω πως θα έκανε την ταινία, αλλά από την άλλη, ο Σπίλμπεργκ είναι σκηνοθέτης των αντρών όπως και ο Σκορσέζε».

Προσθέτοντας ότι παρ’ όλα αυτά, είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιον όπως ο Σπίλμπεργκ ή ο Σκορσέζε. «Φυσικά και θα το έκανα! Ακόμη και αν βρίσκω την προσέγγιση τους στο σινεμά αρκετά εμπορική, έχουν, ωστόσο, εξαιρετική τεχνική, την οποία και κατέχουν ολοκληρωτικά, και είναι και παραμυθάδες. Αλλά από τις ταινίες τους λείπουν οι γυναίκες».

Πράγματι η Ζιλιέτ Μπινός είχε μιλήσει το 2016 για το πως αντιπαρατέθηκε με τους Σπίλμπεργκ και Σκορσέζε όσον αφορά την ελλιπή γυναικεία αντιπροσώπευση στα έργα τους: «Έχει ο ίδιος μια αρκετά γυναικεία πλευρά», δήλωσε για τον Σκορσέζε, «Όμως για εμένα, δεν την εξερευνά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζούλιαν Μουρ: Η κορυφαία ηθοποιός είναι η νέα πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Βενετίας12.09.2018

Η Ζιλιέτ Μπινός, η οποία κέρδισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για τον «Άγγλο Ασθενή», πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία της Κλερ Ντενί «Avec amour et acharnement» ως μια γυναίκα που αναστατώνεται από την επανεμφάνιση ενός παλιού έρωτα, ενώ, επίσης, συμμετείχε στη μίνι σειρά της HBO με τίτλο «Staircase» μαζί με τους Κόλιν Φερθ και Τόνι Κολέτ.

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b