MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Λίντα Καπετανέα μάς μιλά για το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Με χορογραφίες που αψηφούν τη βαρύτητα και με μια κίνηση που αιωρείται στον χρόνο, η artistic director του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας δίνει μια άλλη διάσταση στον χορό.

Monopoli Team

Με χορογραφίες που αψηφούν τη βαρύτητα και με μια κίνηση που αιωρείται στον χρόνο, η artistic director του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας δίνει άλλη διάσταση στον χορό και μέσα από όσα ετοίμασε να δούμε φέτος, ουσιαστικά κάνει την τέχνη και τη ζωή, δύο έννοιες αδιαχώριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Έναρξη με τους Peeping Tom και το «TRIPTYCH: The missing door, The lost room and The hidden floor»12.09.2018

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ξεκινάει δυναμικά την Παρασκευή 15 Ιουλίου και αναμένεται να είναι μια αληθινή «Ωδή στην ομορφιά». Το θέμα της φετινής διοργάνωσης, που γίνεται για πέμπτη χρονιά, δεν είναι τυχαίο και περιμένουμε να αναδειχθεί ως «ένα μεγάλο, και ανεξάντλητο από φιλοσοφική, ηθική, κοινωνική και καλλιτεχνική σκοπιά, ζήτημα», μέσα από 26 συνολικά παραγωγές, 14 ξένες ομάδες από 10 χώρες, 12 ομάδες από την Ελλάδα, 3 παγκόσμιες πρεμιέρες, 6 παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα χορού και κίνησης για διάφορες ηλικίες και ομάδες πληθυσμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧορογραφίες με γυναικεία υπογραφή στο 28ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας12.09.2018

Η καλλιτεχνική του διευθύντρια, Λίντα Καπετανέα, στηρίζει το όλο concept στην αναζήτηση της σχέσης μας με τη ζωή. Γιατί η ομορφιά υπάρχει επειδή υπάρχουν η καλοσύνη, η αλληλεγγύη και η αγάπη. Και η ουσία τους δεν είναι θεωρητική αλλά αναβλύζει από τα σώματα, τις χειρονομίες, τα λόγια, τις πράξεις, τις σχέσεις μεταξύ των σωμάτων». Αυτό ακριβώς έρχεται να υμνήσει το φετινό Φεστιβάλ: Την ενσάρκωση της ομορφιάς, με βάση μια σύντομη περιγραφή της.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b