MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το North Evia – Samos Pass

Από σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου και μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν για το North Evia – Samos Pass.

Monopoli Team

Από σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου και μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν για το North Evia – Samos Pass, για την άυλη δηλαδή χρεωστική κάρτα που έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Οι δικαιούχοι

Το North Evia – Samos Pass αποτελεί μια δράση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού που έχει ως στόχο να ενισχυθεί η τουριστική δραστηριότητα στις προαναφερθείσες περιοχές. Από την δράση, ο προϋπολογισμός της οποίας ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ, αναμένεται να ωφεληθούν περίπου 32.000 δικαιούχοι, οι οποίοι θα επιλέξουν να κάνουν τις διακοπές τους στις παραπάνω περιοχές.

Για τον λόγο αυτό, η εν λόγω δράση δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια και, ως εκ τούτου, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν όσοι πολίτες:

  • είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση του φορολογικού έτους 2020 και
  • δεν είναι δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο: 1) του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022, 2) του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού της Δ.Υ.Π.Α. 2022 και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού ή 3) συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤουρισμός για όλους: Μέσα στον Ιούνιο ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι οι δικαιούχοι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b