MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 29 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Velvet στον ANT1 Velvet»: Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα απόψε

Επεισόδιο 07: Ο Αλμπέρτο και η Ανα φτάνουν στη μαγευτική Πόλη του Φωτός, για να ζήσουν έστω και για λίγο τον έρωτά τους χωρίς περιορισμούς. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που στο ξενοδοχείο φτάνει η Κριστίνα, με σκοπό να κάνει έκπληξη στον αγαπημένο της!

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 226: Ο Στάθης, αμήχανος, ρωτά ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. H Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.

21:00 Σασμός στο ALPHA

Επεισόδιο 168: Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό, και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία. Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα.

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 139: Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από το Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Ο Κυριάκος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην έκπληκτη Ουρανία. Ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματά του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη που παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι όταν δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνοίγει η αυλαία του Mykonos Art Festival12.09.2018

Ταινίες

21:00 Η Ληστεία Του Αιώνα (Den Of Thieves) στο STAR Den of Thieves | Check In Cyprus

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

Αστυνομική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Γκούντεκαστ. Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πάμπλο Σράιμπερ, Μορίς Κομπτ, Έβαν Τζόουνς, 50 Σεντ.

Μια αδίστακτη συμμορία, χωρίς όρια και φραγμούς, σχεδιάζει το αδιανόητο: να ληστέψει μια τράπεζα στην καρδιά του Λος Άντζελες!Απέναντί τους όμως έχουν την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών του L.A.P.D., που θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει…

21:00 Η Σιδηρά Κοιλάδα (Iron Orchard) στο OPENTV The Iron Orchard' Review: Black Gold and Blackhearted Men - The New York Times

Ιστορικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2018

[Περιέχει σκηνές με βία και σεξ].

Σκηνοθεσία: Τάι Ρόμπερτς. Παίζουν: Όστιν Νίκολς, Λέιν Γκάρισον, Άλι Κόμπριν. Σενάριο: Τάι Ρόμπερτς, Τζέρι Ντε Λεόν.

Η επική ιστορία του Τζιμ Μακ Νίλι, ενός τυχοδιώκτη που το 1939 κατάφερε να εξελιχθεί στην άγρια ερημιά του Τέξας από απλός εργάτης σε μεγάλος πετρελαιοπαραγωγός.

22:40 Επικηρυγμένος Έρωτας στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Μάιλς Τζόρις-Πέιραφιτ,. Παίζουν: Μάργκοτ Ρόμπι, Φιν Κόουλ, Τράβις Φίμελ.

Την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του ’30, ένας νεαρός άντρας σε δεινή οικονομική θέση εντοπίζει μια καταζητούμενη. Ενώ, όμως, του δίνεται η ευκαιρία να τη συλλάβει και να εισπράξει την επικήρυξη, εκείνος… διστάζει.

23:30 Σκοτεινό Ποτάμι (Mystic River) στο OPENTV Image gallery for Mystic River - FilmAffinity

Αστυνομική αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής, 2003

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ. Παίζουν: Σον Πεν, Κεβιν Μπέικον, Τιμ Ρόμπινς, Λόρα Λίνεϊ.

Τρεις παιδικοί φίλοι συναντιούνται μετά από 25 χρόνια για να εξιχνιάσουν ένα τραγικό έγκλημα. Ο Σον, ο Ντέιβ και ο Τζίμι, συνδέονται με αφορμή τη δολοφονία της κόρης του τελευταίου. Ο Σον ήταν ο αστυνομικός που επιτηρούσε την περιοχή όπου έγινε το έγκλημα, ενώ ο Τζίμι, πρώην κατάδικος, θέλει απελπισμένα να πάρει το νόμο στα χέρια του.

00:00 Ο Κυρίαρχος Του Παιχνιδού 3 (Undisputed 3) στο STAR Undisputed III: Redemption (2010) | MUBI

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας και απρεπή εκφορά λόγου].

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Άιζακ Φλορεντίν. Παίζουν: Σκοτ Άντκινς, Μικέλ Σάνον Τζένκινς, Μαρκ Ιβανίρ.

Ο Γούρι Μπόικα, ο άλλοτε παλαιστής θρύλος των φυλακών, είναι πλέον σοβαρά τραυματισμένος στο γόνατο. Έχει πέσει τόσο χαμηλά που το μόνο που του αναθέτουν είναι να καθαρίζει τις τουαλέτες. Όταν όμως ένα νέο διεθνές τουρνουά πάλης για τρόφιμους φυλακών ξεκινάει, προσελκύοντας τους καλύτερους παλαιστές από τις φυλακές όλου του κόσμου, ο Μπόικα θα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του. Ωστόσο, οι πραγματικοί του αντίπαλοι δεν είναι ούτε το τραυματισμένο του γόνατο, ούτε οι άλλοι παλαιστές. Είναι οι «εγκέφαλοι», που διοργανώνουν το τουρνουά, με απώτερο σκοπό την επίτευξη εύκολου, γρήγορου και παράνομου χρήματος, καθώς οι αληθινοί εγκληματίες, πολύ συχνά, βρίσκονται έξω από τα κάγκελα της φυλακής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Anser στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b