MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

O οίκος Dior παρουσίασε το Cruise 2023 show του στην εντυπωσιακή Plaza de España της Σεβίλλης

Για αυτή τη συλλογή, η Maria Grazia Chiuri στράφηκε στην πλούσια ιστορία της Σεβίλλης

Monopoli Team

Δράμα. Χορός. Τέχνη. Αυτές είναι οι μοναδικές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το Dior Cruise 2023 show στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

To show παρουσιάστηκε στη νυχτερινή Plaza de España -στολισμένη με κόκκινα άνθη-, όπου ένα ζευγάρι μαυροντυμένων χορευτών άνοιξαν την επίδειξη με φιγούρες flamenco. Στη συνέχεια, γυναίκες χορεύτριες με κόκκινα Dior φορέματα τους ακολούθησαν, ενώ μια ορχήστρα με παραδοσιακή ισπανική μουσική αντηχούσε μέσα στο πλήθος.

Η Plaza de España είναι πλατεία, η οποία βρίσκεται στο πάρκο της María Luisa στη Σεβίλλη στη νότια Ισπανία. Κατασκευάστηκε το 1928 για την Ιβηροαμερικανική Έκθεση του 1929. Είναι εξαιρετικό παράδειγμα της αναγεννησιακής αναγέννησης στην ισπανική αρχιτεκτονική. Σχεδιάστηκε από τον Ζαν-Κλωντ Νικολάς Φορεστί και περιλαμβάνει μια μεγάλη έκταση από κήπους και λεωφόρους. Η πλατεία είναι στολισμένη με πλακόστρωτα συντριβάνια, περίπτερα, τειχία, λίμνες, φράκτες και εξέδρες. Διαθέτει πλούσια βλάστηση, με φυτείες φοινίκων, πορτοκαλιών, πεύκων και παρτέρια με λουλούδια.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b