MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ζεράρ Πικέ: Το πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ

Εδώ και αρκετές ημέρες φαίνεται πως ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα μένει μόνος του σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Monopoli Team

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από μερικές ημέρες η είδηση πως ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα χωρίζουν μετά από 12 χρόνια σχέσης. Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί δυο παιδιά και γι’ αυτό το λόγο η τραγουδίστρια στην ανακοίνωση του χωρισμού τους, ζήτησε από το κοινό να σεβαστεί την ιδιωτική τους ζωή. «Με μεγάλη μας λύπη ενημερώνουμε ότι χωρίζουμε. Για το καλό των παιδιών μας που μπαίνουν σε απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση» έγραψε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2010, με τη σχέση τους να ξεκινάει αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, το οποίο κέρδισε η Ισπανία. Ωστόσο ένα τρίτο πρόσωπο και η απιστία από πλευράς του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, έγραψαν τους τίτλους τέλους στον γάμο τους. Αν και τώρα έγινε γνωστό στα μέσα, φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια δεν είναι μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b