MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Άσσος: Το χωριό – κόσμημα της Κεφαλονιάς

Στο βορειοδυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς, κοντά στη διάσημη παραλία του Μύρτου, βρίσκεται ένα από τα ωραιότερα παραθαλάσσια χωριά της Ελλάδας. Χτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από την ομώνυμη χερσόνησο, η Άσσος μοιάζει βγαλμένη από καλοκαιρινό πίνακα ζωγραφικής.

Monopoli Team

Νησί προικισμένο απλόχερα από τη φύση, που παντρεύει αριστοτεχνικά το πράσινο με το μπλε και συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με μια έντονη αύρα πολιτισμού, η Κεφαλονιά δεν είναι τυχαία ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Ονειρεμένες παραλίες, εντυπωσιακά σπήλαια και γραφικά χωριά μαγεύουν τον επισκέπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μικρά νησιά στο Ιόνιο για ήρεμες διακοπές12.09.2018

Δεν γίνεται να επισκεφτείτε την Κεφαλονιά και να μην πάτε στην Άσσο. Χτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από την ομώνυμη χερσόνησο, ανάμεσα σε πεύκα και κυπαρίσσια, αυτό το παραθαλάσσιο χωριό μοιάζει βγαλμένο από καλοκαιρινό πίνακα ζωγραφικής. Ναι, η Άσσος είναι τόσο όμορφη όσο και στις φωτογραφίες.

Πεύκα και κυπαρίσσια, μια καταπράσινη χερσόνησος με τα ερείπια ενός βενετσιάνικου κάστρου, σπίτια βαμμένα σε ζωηρά χρώματα και διάφανα νερά που αστράφτουν στον ήλιο. Στα βορειοδυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς, περίπου 30 χλμ. από το Αργοστόλι και μια ανάσα από την διάσημη παραλία του Μύρτου, βρίσκεται ένα χωριό που είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Άσσος δεν είναι μόνο ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στο νησί της Κεφαλονιάς, αλλά κι ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤριήμερο Αγίου Πνεύματος: 5 νησιά για την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b