MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πράσσα: Βουτιά στην πιο όμορφη παραλία της Κιμώλου

Ολόλευκη χοντρή άμμος, πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά για ατελείωτες βουτιές και θαλασσινές σπηλιές για εξερεύνηση – Δείτε υπέροχες εικόνες από τα Πράσσα, την κατά πολλούς ομορφότερη παραλία της Κιμώλου.

Monopoli Team

Μικρή σε μέγεθος, αυθεντική και γοητευτική, με το γραφικό Χωριό της, τις υπέροχες παραλίες της και μια χαλαρή ατμόσφαιρα που σε κερδίζει αμέσως, η Κίμωλος λαμποκοπάει σαν σπάνιο κόσμημα κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου. «Κίμωλό μου, παράδεισό μου!», λένε συχνά γι’ αυτήν οι ντόπιοι και όταν θα βρεθείτε στο νησί θα καταλάβετε τι εννοούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTelegraph: Τρεις ελληνικές παραλίες στις καλύτερες της Μεσογείου για οικογένειες12.09.2018

Το κανάλι Travel Inspiration μάς ταξιδεύει μέσα από ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο στην Κίμωλο και μας κάνει να ανυπομονούμε να την επισκεφτούμε. Προορισμός μας, η παραλία Πράσσα, που θεωρείται από πολλούς η ωραιότερη του νησιού.

Αν βρεθείτε στην Κίμωλο, μια βουτιά στα Πράσσα επιβάλλεται. Γνωστή και ως «Άσπρη Κιμωλία» λόγω της χαρακτηριστικής άσπρης άμμου που προέρχεται από τα πετρώματα της κιμωλίας, η παραλία αυτή είναι μία από τις ομορφότερες των Κυκλάδων. Τα Πράσσα βρίσκονται στο βορειανατολικό τμήμα της Κιμώλου εντός του όρμου Πηγάδι, σε απόσταση περίπου 6 χλμ. από το λιμάνι του νησιού. Ολόλευκη, χοντρή άμμος, φανταστικά τιρκουάζ νερά και θαλασσινές σπηλιές προς εξερεύνηση συνθέτουν το παραδεισένιο σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕύβοια: 5 παραλίες – «όνειρο» για το Σαββατοκύριακο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b