MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αγίου Πνεύματος: Οικονομικοί προορισμοί έως 300€ για τρεις διανυκτερεύσεις

Εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος καταγράφονται υψηλά ποσοστά στις προκρατήσεις για τα ακίνητα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης – Οι τιμές ανά περιοχή και κατοικία.

Monopoli Team

Υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (διαμερίσματα ή/και αυτοτελή κατοικίες – όχι βίλες) καταγράφονται στους δημοφιλείς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας μας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (10/6 – 13/6). Παράλληλα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στο σύνολο σχεδόν των προορισμών, καταγράφεται αύξηση της δυναμικής των βραχυχρόνιων μισθώσεων σε σχέση με τις ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Επιπλέον, τα υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων που καταγράφονται, δεν αφορούν αποκλειστικά εγχώριους ταξιδιώτες, αλλά και αλλοδαπούς, πλέον βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο.

Όσοι συμπολίτες μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να επιλέξουν μακρινούς προορισμούς, αλλά θέλουν και αυτό το τριήμερο να βρεθούν κοντά στη φύση, μπορούν να επιλέξουν κατοικίες στα παραθαλάσσια προάστια του Ν. Αττικής όπως η Αρτέμιδα, το Πόρτο Ράφτη, η Αγία Μαρίνα, η Ραφήνα, το Λαύριο, Ανάβυσσος, Βραυρώνα και Νέα Μάκρη. Το συνολικό κόστος για 3 διανυκτερεύσεις για τετραμελή οικογένεια, κυμαίνεται από 179€ έως 286€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤριήμερο Αγίου Πνεύματος: 5 νησιά για την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b