MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

4 «δροσερές» στάσεις για το πιο απολαυστικό παγωτό στην πόλη

Μιας και η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα εμείς σας προτείνουμε 4 σημεία της πόλης για παγωτό, για λίγη δροσιά κατά τις πρώτες ζέστες του καλοκαιριού.

DaVinci Artisian Gelato, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου
DaVinci Artisian Gelato, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η Αθήνα υποδέχεται σιγά σιγά το καλοκαίρι. Όλοι μας ψάχνουμε τρόπους να δροσιστούμε γι΄αυτό και οι πρώτες βουτιές είναι, πλέον, γεγονός, όπως, φυσικά, και τα πρώτα παγωτά της σεζόν. Εμείς, λοιπόν, σας προτείνουμε 4 μέρη για απολαυστικό παγωτό, για να δροσιστείτε μέσα στις πρώτες ζέστες του καλοκαιριού!

DaVinci Artisian Gelato
DaVinci Artisian Gelato, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

DaVinci Artisian Gelato, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Όταν μιλάμε για παγωτό, το πρώτο μέρος που μας έρχεται στο μυαλό είναι το DaVinci. Το αγαπημένο παγωτατζίδικο, που πρωτοάνοιξε στη Μύκονο το 2012, έχει γίνει, πλέον, μέρος του καλοκαιριού μας, και όχι μόνο. Από την Πλάκα και την Ερμού, μέχρι την Κηφισιά, θα δροσιστείτε με τα πολύχρωμα χωνάκια και τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων που θα βρείτε στο μαγαζί.

Περισσότερες πληροφορίες για το DaVinci Artisian Gelato μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κόκκιον
Κόκκιον, © Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Κόκκιον, © Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Περπατώντας στο κέντρο, στου Ψυρρή στην οδό Πρωτογένους στον αριθμό 2, θα βρείτε ένα ακόμα αγαπημένο σημείο καλό παγωτό και ποικιλία γεύσεων. Το Κόκκιον έχει ιδιαίτερες προτάσεις και δημιουργικούς γευστικούς συνδυασμούς που δεν θα βρείτε αλλού και αξίζει να δοκιμάσετε. Από παγωτό ανθόγαλα, μέχρι παγωτό σοκολάτας γάλακτος με πορτοκάλι και πιπέρι, πρωτότυπες, αλλά και πιο κλασσικές γεύσεις για όλα τα γούστα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κόκκιον μπορείτε να βρείτε εδώ.

Gelato di Nonna
Gelato di Nonna, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Gelato di Nonna, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Χωρίς να φύγουμε μακριά, ανεβαίνοντας από χαμηλά την Ερμού, στον αριθμό 129, υπάρχει ένα μικρό, στιλάτο μαγαζάκι, το Gelato di Nonna. Η πρότασή του; Αυθεντικό ιταλικό παγωτό, χωρίς κρέμα γάλακτος, βούτυρο και συντηρητικά και με μικρή ποσότητα ζάχαρης. Μάλιστα για τις γεύσεις φρούτων χρησιμοποιούνται φρέσκα φρούτα. Στο μαγαζί θα βρείτε, επίσης, και άλλα γλυκά. Δική μας αγαπημένη πρόταση -βάφλα με παγωτό.

Περισσότερες πληροφορίες για το Gelato di Nonna μπορείτε να βρείτε εδώ.

Waffle House

Και τελευταία μας πρόταση για να σας “δροσίσουμε” σήμερα, το αγαπημένο Waffle House. Το αγαπημένο μαγαζί, που ξεκίνησε από την Νάξο, θα το βρούμε τόσο στη Βουλιαγμένη, αλλά, πλέον, και στη Νέα Πεντέλη, και μάς προτείνει μία πληθώρα γεύσεων σε παγωτό, αλλά και σε σορμπέ. Όπως λέει και το όνομα του μαγαζιού, βέβαια, όλες αυτές τις γεύσεις συνδυάζονται τέλεια με βάφλες (ή μπουκίτσες βάφλας) σε μία άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Waffle House μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b