MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Χίος: 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε εκτός από το να πιείτε μαστίχα

Μια επίσκεψη στο πιο «αρωματικό» νησί της Ελλάδας θα σας πείσει πως η Χίος συνθέτει ίσως ένα από τα πιο αυθεντικά και ακαταμάχητα παζλ εμπειριών και γεύσεων.

Monopoli Team

Αν μπορούσαμε να χωρίσουμε τα ελληνικά νησιά σε δύο κατηγορίες, αυτές θα ήταν από τη μία τα τουριστικά και πασίγνωστα κι από την άλλη τα «ανεξερεύνητα» διαμάντια, τα οποία μας περιμένουν υπομονετικά να τα ανακαλύψουμε χωρίς να «φωνάζουν». Μέχρι και μια συγκεκριμένη ηλικία στη ζωή μας θέλουμε για κάποιο περίεργο λόγο να επισκεφτούμε τα πρώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιακοπές με αυτοκίνητο: 7 υπέροχοι καλοκαιρινοί προορισμοί12.09.2018

Λίγο μετά τα 30, όμως, όταν αποφασίζουμε πως τελικά ζητάμε κάτι περισσότερο από τις διακοπές μας, τότε αρχίζουμε και σκεφτόμαστε πιο καθαρά. Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαν να προστεθούν άνετα τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η Χίος για παράδειγμα μπορεί να μην είναι ένα από τα νησιά που θα πέσουν πρώτα στο τραπέζι των προτάσεων ως απάντηση στο ερώτημα για το «πού θα πάμε φέτος», ωστόσο μια μικρή συζήτηση με κάποιον που πήγε, θα μπορέσει να σας πείσει πως το ευλογημένο από τη φύση νησί, με τη μεγάλη ιστορία, τα μεσαιωνικά χωριά, τις άγριας ομορφιάς παραλίες, το άρωμα της μαστίχας και τους δεκάδες κρυμμένους θησαυρούς, συνθέτει ένα μοναδικό παζλ εμπειριών και γεύσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνεμόεσσα: Απόδραση σε έναν μοναδικό παραδοσιακό ξενώνα με απέραντη θέα στον Παγασητικό κόλπο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b