MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 17 Μαΐου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Τρίτη 17 Μαΐου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 161: Ο Κανέλος συνασπίζεται με το Χάρη, προκειμένου να φυγαδεύσουν την Αλίκη με ασφάλεια, όσο το δυνατόν πιο μακριά. Ο Ηλίας ζει τον έρωτα του με τη Φιλίτσα, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα εγκαίνια του «Τζουράσικ Παρκ». Ο Θοδωρής ξεμπροστιάζει την Αγγέλα στη Σύλβια για το πλαστό τεστ DNA και η Σύλβια γίνεται πυρ και μανία. Ο Μένιος μαθαίνει πως οι Αργυροί δεν είναι Αργυροί και η Μάρμω αναστατωμένη συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο. Τι θα συμβεί όταν ο παπάς αποκαλύψει στους Πλατανιώτες πως τόσο καιρό μένει στο χωριό τους μια οικογένεια… μαφιόζων; Ο Κανέλος, θα καταφέρει να περάσει χειροπέδες στην «αγαπημένη» του πεθερούλα, ή άδικα προετοιμάζεται για τη σύλληψη της χρονιάς

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 142: Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως. Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια από τον Παπά-Μιχάλη. Θα τα καταφέρει; Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του. Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει κάτι για τον Γεράσιμο, και ετοιμάζεται να το ανακοινώσει στον Αντώνη. Ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη, την ίδια στιγμή που η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις.

21:00 Η Γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 197: Ο Φίλιππος γεμάτος ενοχές κατηγορεί τον εαυτό του, είναι πολύ στεναχωρημένος και από το κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεται διαρκώς το ατύχημα. Στο νοσοκομείο παραμένουν Στάθης, Βασιλική, Χάιδω και Λυκούργος. Ο Κουράκος δείχνει άνετος με την συζήτηση Ιουλίας και Στάθη… Ο Δημήτρης με τον Κωνσταντίνο ετοιμάζουν καινούρια «δουλειά». Ο Στέφανος τα βάζει με την Αρετή γιατί μπλέκεται πάντα και παντού. Η Βασιλική ρίχνει ευθύνες στον Φίλιππο λέγοντάς του πως το μωράκι τους χαροπαλεύει. Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Μάνο πως οποιαδήποτε στάση απέναντί της δεν την επηρεάζει. Η Εύα προσπαθεί να παρηγορήσει τον Στάθη αλλά αυτός ορθώνει ασυναίσθητα ένα τοίχο ανάμεσά τους. Ο γιατρός ενημερώνει πως η κατάσταση του μωρού παραμένει αμετάβλητη και ότι θα επιτρέψουν να το επισκέπτονται 2 φορές τη μέρα..

22:30 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 114: Η αναπάντεχη επίσκεψη του Πέτρου στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο Ζάχος θα έχει και μια αναπάντεχη κατάληξη. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό ενώ παράλληλα πείθει τον αδερφό του, τον Θεόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει απ’ το ίδρυμα. Ο Ακύλας βάζει να παρακολουθούν την Κορίνα καθώς υποψιάζεται πως κάτι καινούριο συμβαίνει στη ζωή της. Ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Ρένα ανακαλύπτουν πως ο Νικηφόρος κατέβηκε στην Αθήνα με την Ασημίνα. Ο Μελέτης αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό για να τα βάλει με τον Ακύλα. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίως, ο Ζάχος θα αποκαλύψει στην Ελένη και στον Λάμπρο κάτι που θα τους σοκάρει.

Ταινίες

21:00 Elizabeth στο MAKEDONIA TV

Ξένη ταινία αμερικανικής παραγωγής του 1998

Σκηνοθεσία: Shekhar Kapur Παίζουν: Cate Blanchett, Geoffrey Rush, Christopher Eccleston, Joseph Fiennes, Richard Attenborough

Το 1558, η καθολική βασίλισσα Mary πεθαίνει από καρκίνο. Η κληρονόμος και προτεστάντισσα ετεροθαλής αδελφή της, Elizabeth που βρίσκεται υπό κατ ‘οίκον περιορισμό με κατηγορίες συνωμοσίας, απελευθερώνεται και στέφεται βασίλισσα της Αγγλίας.

21:00 Into The Blue 2: The Reef στο OPEN

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2009.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χέρεκ. Παίζουν: Κρις Κάρμακ, Λόρα Βάντερβουτ, Μάρσα Τόμασον, Μάικλ Γκράτσιαντεϊ.

Ένα ζευγάρι επαγγελματιών δυτών, ο Σεμπαστιάν και η Ντάνι, προσλαμβάνεται από ένα αινιγματικό ζευγάρι επιχειρηματιών για να εντοπίσουν τον θρυλικό, αλλά χαμένο, θησαυρό του Κολόμβου. Σύντομα όμως το ζευγάρι διαπιστώνει ότι τα κίνητρα τρων επιχειρηματιών είναι ίσως πιο σκοτεινά… Εξωτικό σίκουελ της ταινίας Into The Blue (2005) με τους Πολ Γουόκερ και Τζέσικα Άλμπα, γυρισμένο σε τοποθεσίες της Χαβάης, που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

22:00 Για Καλό Και Για Κακό στο ERT2

Κωμωδία, συμπαραγωγής Γαλλίας – Βελγίου 2017.

Σκηνοθεσία: Καρίν Ταρντιέ, Παίζουν: Φρανσουά Νταμιέν, Σεσίλ Ντε Φρανς, Γκι Μαρσάντ, Αντρέ Βιλμς, Αλίς Ντε Λενκεσέν

Τα πάνω κάτω έρχονται στη ζωή του Εργουάν, που ζει καθαρίζοντας ξεχασμένες βόμβες και νάρκες στη γαλλική περιφέρεια, όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του δεν είναι ο αληθινός του πατέρας. Παρά τη στοργή για τον άντρα που τον μεγάλωσε, ξεκινάει διακριτικά να ανακαλύψει τον βιολογικό του πατέρα και καταφέρνει να εντοπίσει τον Ζοζέφ, έναν αξιαγάπητο παππούλη. Όταν τα πράγματα μοιάζουν να έχουν μπει σε μια σειρά, μια άλλη αναπάντεχη «βόμβα» χτυπάει τον Εργουάν, με τη μορφή της όμορφης Αννά. Μόνο που η Αννά είναι η κόρη του Ζοζέφ…

22:40 Από Μηχανής (Ex Machina) στον ALPHA

Ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, αγγλικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Άλεξ Γκάρλαντ. Παίζουν: Αλίσια Βικάντερ, Ντόμναλ Γκλίσον, Όσκαρ Άιζακ, Σονόγια Μιζούνο, Κόρεϊ Τζόνσον. Σκηνοθεσία: Άλεξ Γκάρλαντ

Ένας νεαρός προγραμματιστής που δουλεύει σε μια τεράστια εταιρία πληροφορικής, κερδίζει, μετά από έναν διαγωνισμό, την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το πολυεκατομμυριούχο αφεντικό του στην πολυτελή κατοικία του. Εκεί θα γίνει μάρτυρας ενός πρωτοποριακού πειράματος που έχει ξεκινήσει ο φιλόδοξος επιχειρηματίας: ένα θηλυκό ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη, αυτόνομη σκέψη και συναίσθημα. Γρήγορα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος σ’ ένα χρυσό κλουβί χωρίς τρόπο διαφυγής.

23:00 Νώε (Noah) στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι Παίουν: Ράσελ Κρόου,Τζένιφερ Κόνελι,Άντονι Χόπκινς

Ο Νώε, ένας φιλήσυχος άντρας και προφήτης του Θεού, αναλαμβάνει να σώσει την οικογένειά του, αλλά ταυτόχρονα κι εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου, από μια επερχόμενη βιβλική πλημμύρα που πρόκειται να αφανίσει τον κόσμο…

23:15 Dracula Untold στο STAR Dracula Untold - cinemagazine.gr

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Σορ Παίζουν: Λουκ Εβανς, Ντομινίκ Κούπερ, Σάρα Γκαντόν, Σαμάνθα Μπαρκς, Τσαρλς Ντανς.

Βρισκόμαστε στο 1462. Η Τρανσυλβανία απολαμβάνει μια παρατεταμένη περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Βλαντ ΙΙΙ και της συζύγου του Μιρένα, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς. Η ανησυχία του Βλαντ αφορά ειδικά τους Τούρκους, οι οποίοι συνεχίζουν να επεκτείνονται επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη βρίσκουν στο πέρασμά τους. Όταν ο Σουλτάνος Μεχμέτ ο ΙΙ απαιτεί 100 παιδιά για να δημιουργήσει ένα νέο στρατό, ο Βλαντ καλείται να αποφασίσει αν θα παραδώσει τον γιο του στο σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε μια φοβερή δύναμη, που θα του επιτρέψει να προστατέψει το αγαπημένο του βασίλειο και την οικογένειά του από τους Τούρκους, με αντάλλαγμα όμως την ψυχή του.

23:50 The Vanished στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Πίτερ Φατσινέλι, Παίζουν: Αν Χες,Τζέισον Πάτρικ,Τόμας Τζέιν

Μια οικογενειακή εκδρομή μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν η μικρή κόρη εξαφανίζεται. Απογοητευμένοι από την αστυνομία, οι γονείς του κοριτσιού ξεκινούν τη δική τους αναζήτηση για να οδηγηθούν τελικά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b