MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Hotel La Palma: Το θρυλικό πρώτο ξενοδοχείο του Κάπρι ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Το Hotel La Palma θεωρείται το πρώτο ξενοδοχείο του Κάπρι. Χτίστηκε το 1822, λίγα μόλις βήματα μακριά από τη διάσημη πλατεία Piazzetta (το de facto κοσμικό επίκεντρο του λαμπερού νησιού) και λειτούργησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ακμής της ακτής του Αμάλφι.

Monopoli Team

Το Hotel La Palma θεωρείται ως το πρώτο ξενοδοχείο του Κάπρι. Χτίστηκε το 1822, λίγα μόλις βήματα μακριά από τη διάσημη πλατεία Piazzetta (το de facto κοσμικό επίκεντρο του λαμπερού νησιού) και λειτούργησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ακμής της ακτής του Αμάλφι.

Το συγκρότημα εξαγοράστηκε πέρυσι από τον γερμανικό όμιλο Oetker και την εταιρεία ακινήτων Reuben Brothers και ανακαινίστηκε ριζικά, ώστε να μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο χώρο φιλοξενίας 50 δωματίων.

Το La Palma είναι το πρώτο ξενοδοχείο που φιλοτεχνήθηκε από τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Francis Sultana με έδρα τη Βρετανία, ο οποίος συνεργάστηκε για το έργο με Ιταλούς και ντόπιους τεχνίτες.

Ο σχεδιασμός απέκλεισε 30 από τα δωμάτια του κτιρίου, 18 από τα οποία ήταν σουίτες, με στόχο όλοι οι χώροι διαμονής να διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα. Οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τη λειτουργία ενός εστιατορίου υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Gennaro Esposito, ενός μπαρ, και μιας βεράντας που σερβίρει αυθεντική ιταλική κουζίνα.

Η διασκέδαση στο La Palma δεν σταματά εκεί. O ολοκαίνουργιος χώρος της πισίνας διαθέτει ένα κομψό pool bar, το οποίο -σύμφωνα με την Oetker- αποτίει φόρο τιμής στο «κλασικό Κάπρι της χρυσής εποχής».

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b