MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Ολέθρια Σχέση»: Θα μεταφερθεί τηλεοπτικά η εμβληματική ταινία με την Γκλεν Κλόουζ και τον Μάικλ Ντάγκλας;

Έχουν περάσει 35 χρόνια από όταν η εμβληματική ταινία «Ολέθρια Σχέση» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες και έγινε must see για την pop κουλτούρα. Τώρα η πρωταγωνίστρια της υποψήφιας για έξι Όσκαρ ταινίας, Γκλεν Κλόουζ, έχει μερικές ιδέες για μια προγραμματισμένη τηλεοπτική προσαρμογή.

Monopoli Team

Η εμβληματική ταινία «Ολέθρια Σχέση» με την Γκλεν Κλόουζ και τον Μάικλ Ντάγκλας, που άλλαξε την κινηματογραφική ιστορία 35 χρόνια πριν, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη ως μίνι τηλεοπτική σειρά. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Γκλεν Κλόουζ μίλησε πρόσφατα στο «Entertainment Tonight» κατά την πρεμιέρα της σειράς του Apple TV+ «Tehran», για το πώς βλέπει και τι περιμένει από αυτή τη νέα προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDon’t Worry Darling: Όλοι μιλούν για το πρώτο συναρπαστικό τρέιλερ της νέας ταινίας της Olivia Wilde12.09.2018

Η Γκλεν Κλόουζ στην «Ολέθρια Σχέση» είχε υποδυθεί την Άλεξ Φόρεστ, μία γυναίκα που ξεκινά μία σχέση με τον παντρεμένο Νταν Γκάλαχερ, τον οποίο υποδύεται ο Μάικλ Ντάγκλας. Όταν αυτή ξεπερνά τα όρια η κατάσταση γίνεται «ολέθρια»… Η Κλόουζ δήλωσε ότι πάντα θα αγαπά αυτόν τον χαρακτήρα της Άλεξ. «Ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να δει την ιστορία της Άλεξ να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στην τηλεοπτική παραγωγή που βασίζεται στην ταινία.

«Ελπίζω η σειρά να αφηγηθεί το παρελθόν του χαρακτήρα της Άλεξ. Να πει την ιστορία από τη δική της πλευρά. Εννοώ, θα κολακευόμουν αν ήταν η οπτική που είχαμε σκεφτεί αρχικά στο πρωτότυπο, αλλά προφανώς είμαι πολύ περίεργη (να δω πώς θα απεικονίσουν τον χαρακτήρα)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλέθρια Σχέση (Fatal Attraction)12.09.2018

Ο διάσημος χαρακτήρας της «είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται βοήθεια. Είναι ένα εύθραυστο άτομο», συμπλήρωσε.

Ο Τζόσουα Τζάκσον και η Λίζι Κάπλαν πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στο reboot, η ημερομηνία πρεμιέρας του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Με πληροφορίες του Cnn.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b