MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Ολέθρια Σχέση (Fatal Attraction)

Το θρίλερ του Άντριαν Λιν προβάλλεται την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 20:25 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Το θρίλερ του Άντριαν Λιν “Ολέθρια Σχέση (Fatal Attraction)” προβάλλεται την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 20:25 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ παραγωγής 1987 , που αποτελεί εκτενέστερη κινηματογραφική εκδοχή της ταινίας μικρού μήκους του Τζέιμς Ντίρντεν με τίτλο Diversion, που γυρίστηκε το 1980. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Μάικλ Ντάγκλας, η Γκλεν Κλόουζ και η Αν Άρτσερ.

Η ταινία αποτέλεσε εμπορική επιτυχία και έλαβε πολύ θετικές κριτικές. Στο box office έφερε 320 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να είναι η εμπορικότερη ταινία για το 1987 παγκοσμίως. Έλαβε έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Υπόθεση

Ο Νταν Γκάλαχερ (Μάικλ Ντάγκλας), ένας Νεοϋορκέζος δικηγόρος ζει ευτυχισμένα με τη σύζυγό του Μπεθ (Αν Άρτσερ) και με τη μικρή τους κόρη Έλεν. Όταν η Μπεθ και η Έλεν κάνουν ένα ταξίδι εκτός πόλης για το Σαββατοκύριακό, αφήνοντας μόνο του τον Νταν, αυτός γνωρίζεται με την Άλεξ Φόρεστ (Γκλεν Κλόουζ), μια εκδότρια που συνεργάζεται με την εταιρία του.

Οι δυο τους περνούν ένα παθιασμένο σαββατοκύριακο, με τον Νταν να ξεκαθαρίζει στην Άλεξ ότι η σχέση τους θα λήξει την Κυριακή, όταν επιστρέψει η σύζυγος του. Όσο περνούν όμως οι μέρες, ο Νταν αντιλαμβάνεται ότι η Άλεξ θέλει να συνεχίσουν να συναντιούνται, γι’ αυτό και τον εκβιάζει συναισθηματικά, ενώ παράλληλα αρχίζει να τον παρενοχλεί τηλεφωνώντας του στη δουλειά ή στο σπίτι.

Κάποια στιγμή όταν μαθαίνει ότι το σπίτι του Νταν είναι προς πώληση, η Άλεξ παρουσιάζεται στη γυναίκα του, βάζοντας σε κίνδυνο το γάμο του. Η εμμονή της Άλεξ δεν έχει όρια και όσο ο Νταν την απορρίπτει τόσο εκείνη γίνεται πιο βίαιη θέτοντας εκτός από το γάμο του και τη ζωή του σε κίνδυνο.

Info

Κατηγορία: Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Άντριαν Λιν
Ηθοποιοί: Μάικλ Ντάγκλας, Γκλεν Κλόουζ, Αν Άρτσερ
Διάρκεια: 125′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b