MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Air-One: Το πρώτο αεροδρόμιο για ιπτάμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα άνοιξε στη Βρετανία

Ένα τεράστιο βήμα πιο κοντά στο μέλλον της ιπτάμενης ιδιωτικής κίνησης φαίνεται να είναι το άνοιγμα του Air-One της Urban-Air Port, του πρώτου αεροδρομίου στον κόσμο για drones και ιπτάμενα ηλεκτρικά οχήματα, γνωστά και ως eVTOL.

Monopoli Team

Ο σταθμός που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα στο Κόβεντρι της Βρετανίας, χαρακτηρίζεται ως πρότυπο για περισσότερες από 200 τέτοιες τοποθεσίες ηλεκτρικών αεροσκαφών κάθετης απογείωσης και προσγείωσης που σχεδιάζεται να κατασκευαστούν σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαστημικός τουρισμός: Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στο διάστημα ανοίγει το 202512.09.2018

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μηδενικών εκπομπών θα μεταφέρουν επιβάτες αλλά και φορτία, ως μέρος του σχεδίου που η εταιρεία αποκαλεί «η επερχόμενη επανάσταση στις πράσινες αεροπορικές μεταφορές».

Μη βιαστείτε ωστόσο να φτιάξετε βαλίτσα. Το Air-One βρίσκεται επί του παρόντος σε πιλοτική λειτουργία, περισσότερο ως πειραματικό μοντέλο παρά ως λειτουργικό vertiport. Σκοπός του είναι να αποδείξει τη σκοπιμότητα ενός παγκόσμιου δικτύου κόμβων που θα μπορούσε να κατασκευαστεί στην ξηρά, στην επιφάνεια της θάλασσας ή ακόμα και στην κορυφή ενός ουρανοξύστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαστημικός τουρισμός: Δείπνο και cocktails στη στρατόσφαιρα με το πρώτο βιώσιμο Space Lounge του κόσμου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b