MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Διαστημικός τουρισμός: Το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στο διάστημα ανοίγει το 2025

Με τον διαστημικό τουρισμό να μην είναι πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς είναι να ζεις σε ένα ξενοδοχείο στο διάστημα.

Monopoli Team

Τα αποκαλυπτήρια σχέδια της διαστημικής εταιρείας Orbital Assembly Corporation με έδρα τις ΗΠΑ για το πολυτελές Space Hotel έρχονται να δώσουν μια πιο ρεαλιστική εικόνα στη φαντασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArmani Hotels: Στη Σαουδική Αραβία ανοίγει το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του διάσημου οίκου μόδας12.09.2018

Η εταιρεία αποκάλυψε δύο διαστημικούς σταθμούς με τουριστικά καταλύματα. Ο σταθμός Pioneer, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει 28 άτομα, πρόκειται να λειτουργήσει έως το 2025, ενώ ο μεγαλύτερος σταθμός Voyager, που αρχικά ανακοινώθηκε το 2021 με χωρητικότητα 400 ατόμων, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2027.

Το φουτουριστικό project της Orbital Assembly Corporation, είναι στην ουσία ένα ξενοδοχείο αποτελούμενο από πολλές μονάδες που συνδέονται με φρεάτια ανελκυστήρα και συνθέτουν έναν τροχό που περιστρέφεται γύρω από τη Γη. Μοιάζει χοντρικά σαν το διαστημικό αδερφάκι του διάσημου τροχού London Eye που πήγε στο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπρούμουνταλ: Μία μικρή πόλη στη Νορβηγία, γεμάτη ξύλινους… ουρανοξύστες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b